Sarah Dumitrescu și relația cu Anamaria Prodan, după divorțul de Reghecampf: „Nu mai există în viața mea!”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 28 noiembrie 2022, 15:17

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost unul dintre subiectele fierbinți ale lumii mondene în acest an. Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a vedetei, s-a întors în România pentru a fi alături de mama ei.

Sarah Dumitrescu are 22 de ani și este rodul iubirii dintre Anamaria Prodan și fostul ei soț, Tiberiu Dumitrescu. Tânăra a fost stabilită pentru o perioadă de timp în Statele Unite, acolo unde a jucat baschet. Când mama ei a decis să rupă căsnicia cu Laurențiu Reghecamps, Sarah s-a sfătuit cu sora ei mai mare și a decis să se întoarcă în țară pentru a-și sprijini mama.

Fiica Anamariei Prodan s-a întors în România după ce mama ei a decis să divorțeze de Laurențiu Reghecampf

Cariera sportivă a tinerei nu s-a oprit însă. Sarah joacă baschet la echipa națională a României și a vorbit despre acest lucru și în emisiunea „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu pe canalul de YouTube theXclusive.

Tânăra a făcut o serie de mărturisiri din copilărie, a vorbit despre relația pe care o are cu mama și frații ei, dar a trecut în revistă și divorțul Anamariei se Laurențiu.

Citește și: Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost finalizat. Cât trebuie să plătească antrenorul pensie alimentară

Sarah a fost vizibil emoționată atunci când moderatorul a întrebat-o dacă a văzut-o vreodată pe mama ei plângând. Tânăra sportivă a mărturisit că s-a întâmplat acest lucru, iar de câte ori are ocazia să o vadă pe Anamaria plângândparcă i se rupe sufletul.

„Și eu plâng la rândul meu, dar numai când e ceva așa legat de familie, adică nu plâng așa din orice! Și când o văd pe mama plângând, așa parcă mă rupe și automat plâng și eu!”, a spus Sarah.

Sarah Dumitrescu, despre fostul soț al mamei sale: „Nu mai există în viața mea!”

Fiica Anamariei povestește că se întorcea în România pentru a juca la echipa națională de baschet a României. Acest lucru a coincis cu divorțul mamei sale și a decis astfel să rămână în țară pentru a-i fi alături.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Ea mărturisește că nu îi place să vorbească despre acest subiect și mai ales despre fostul soț al mamei sale, Laurențiu Reghecampf. Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta, pentru că ceea ce s-a întâmplat e problema mamei, bine și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat! Pentru mine el a plecat! Adică nu mai există în viața mea!”, a adăugat Sarah.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter