Ionela Prodan a presimțit divorțul dintre fiica ei și Laurențiu Reghecampf. Ce i-a spus impresarei despre antrenor

De Unica.ro, pe

Toni Antohi, bărbatul care i-a fost alături Ionelei Prodan în ultimii ani de viață, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate legate de avertismentele regretatei artiste cu privire la relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Reacția lui Toni a venit în contextul scandalului uriaș dintre impresară și antrenor, care s-a încheiat cu o bătaie în toată regula.

Bărbatul spune că Anamaria Prodan a fost atenționată de mama ei în legătură cu Reghecampf, Ionela Prodan spunându-i că o vrea doar pentru nume și faimă.

Când vine vorba de Laurențiu Reghecampf, Anamaria a primit sfatul, și vă divulg un mare secret, de la Ionela. Ionela i-a spus ei: ‘Atenție, el nu e ceea ce pare!’. Ionela i-a spus așa Anamariei: ‘El vrea să se căsătorească cu tine – sau, că nu mai știu exact, erau deja căsătoriți – deci i-a zis că s-a căsătorit cu tine pentru că te chemă Anamaria și ești fiica Ionelei Prodan, pentru nume. Altfel nu s-ar fi întâmplat’. Iar comportamentul lui din ultima vreme demonstrează că așa a fost, că Ionela a avut dreptate – a dezvăluit Toni Antohi, potrivit fanatik.ro.

Citeşte şi: Cum arată soția și copiii lui Cosmin Stan. Jurnalistul are o familie superbă

Citeşte şi: Cum a reușit Elena Merișoreanu să slăbească. „De la o vârstă e foarte greu!”

Citeşte şi: Monica Macovei a accidentat cu mașina un motociclist, fost angajat al MAI. Care e starea bărbatului

Citeşte şi: O femeie ce a fost răpită la vârsta de 4 ani s-a reunit cu familia ei după 53 de ani

Toni a mai precizat că pe când trăia Ionela Prodan, iar între ea și fiica ei existau certuri, el ea împăciuitorul:

De fiecare dată când Anamaria se certa cu Ionela – se certau și să împăcau destul de des, ca mamă și fiică – pe mine mă suna Anamaria. Nu îi dădeam sfaturi, eu interveneam să împac părțile, eram negociatorul. Și reușeam, pentru că Ionela era impulsivă pe moment, după aceea îi trecea, își cerea scuze. Dacă îi cereai cămașa de pe ea o dădea, așa era de generoasă, nu exista să refuze.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ordin de restricție în urma scandalului violent

În urma conflictului de la sfârșitul lunii septembrie, care s-a încheiat cu pumni și îmbrânceli, Judecătoria Buftea a decis ca impresara să nu se apropie la mai mult de 200 de metri de Reghecampf și nici să nu-l contacteze telefonic.

Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian.

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților. Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima – a fost decizia judecătorilor.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter