Anamaria Ferentz, noi fotografii cu iubitul american. „Sunt cea mai fericită”

De Unica.ro, pe

Anamaria Ferentz (46 de ani) locuiește de mai bine de 11 ani în Statele Unite ale Americii. În decembrie 2021, solista și-a confirmat noua relație. De aproape un an, Anamaria formează un cuplu cu un bărbat american numit Douglas.

Anamaria Ferentz, noi fotografii cu iubitul american. „Sunt cea mai fericită”

Perechea locuiește cu cei 7 copii ai bărbatului, la o fermă din Oregon. Recent, bărbatul și-a aniversat ziua de naștere, Anamaria scriind în mediul online: „La mulți ani, iubirea mea! De când ai ajuns în viața mea sunt cea mai fericită. Nu pot exprima în cuvinte cât de binecuvântată mă simt. Sănătate, iubire, o viață lungă, fericită și cu pace sunt doar câteva dintre lucrurile pe care ți le doresc! Te iubesc!”.

„Îl cheamă Douglas și cred că este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum. Ori că m-am mai maturizat și văd viața diferit, sunt mai atentă la timpul prezent. Ori pentru că pur și simplu ne potrivim de minune”, mărturisea artista în decembrie 2021, pentru Ciao.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit? Perechea își dorea să întemeieze o familie

EXCLUSIV. De ce nu vorbește Corina Caragea niciodată despre relația ei

Cristina Belciu, iubita lui Cristian Boureanu, primele declarații despre nuntă

„Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual. Cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu. Nu am cunoscut pe cineva atât de matur emoțional până acum, dar și doritor de evoluție personală. Și cum atragi ceea ce reprezinți în momentul respectiv, așa ne-am găsit”, a completat.

„Din cauza situației cu COVID-ul, dar și a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020 m-am cam speriat și am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraș și de toate… unde să alerge Supai (n.red.: câinele ei) liber și liniștit cât vede cu ochii. Apoi mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea 3, dar n-a fost să fie! De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii și plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele ăsta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun efort. Așa că ai grijă ce îți dorești!”, a mai povestit atunci.

„Din mijlocul nebuniei din Los Angeles m-am mutat izolat în Bel Air pentru un an, și apoi și mai izolat, m-am mutat la prietenul meu, în Oregon, la fermă, cum spun americanii… dar nu e fermă cu animale, e doar denumirea, pentru că e mult teren, singurul animal e Supai și nici el. El e al optulea copil și cel mai răsfățat! E frumos cu casă plină”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter