EXCLUSIV: Ana Morodan a spus adevărul despre nuntă și copii. Va deveni mamă?

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Miercuri, 01 aprilie 2020, 15:29
Ana Morodan, contesa online-ului, nu s-a sfiit niciodată să își spună părerea cu privire la căsătorie și copii.

În cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru ediția de aprilie a revistei Unica, pe a cărei copertă apare, Ana Morodan și-a spus părerea sinceră cu privire la căsătorie și copii.

Frumoasa blondă s-a despărțit de bărbatul cu care a avut o relație de opt ani și, la fel ca înainte, nu crede în căsătorie: „Vulpea nu ajunge la struguri și spune că sunt acri. Cine mă ia pe mine? Puteți face un portret-robot? Nu. Nici eu. Am o prietenă care mi-a spus că cuvintele magice în căsătorie sunt «eu spăl vasele azi»”. Eu nu gătesc și nu spăl vase. Sunt cinică acum, evident. Cred în cupluri și sunt o romantică incurabilă, dar mă obosește birocrația”.

Citește și: EXCLUSIV Ana Morodan a recunoscut: cine este persoana fără de care nu ar fi ajuns cine este?

Deși nu dorește să se căsătorescă, Ana se vede totuși în postura de mamă: „Cred că vine un moment în viața tuturor în care ai nevoie să dăruiești foarte intens, sa dai mai departe valorile, credințele tale despre lume. Să depozitezi tot ce știi într-o generatie care vine după tine. E în codul nostru genetic. Și, intr-un fel sau altul, sunt sigură că voi face asta”.

Dacă vrei să citești interviul integral cu Ana, îl găsești în revista Unica de aprilie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter