Ce face Ana Morodan după ce a condus băută și sub influența substanțelor interzise: „M-am întors în viața mea”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 18 aprilie 2023, 14:33

Ana Morodan a revenit pe rețelele de socializare, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, a fost surprinsă la volan sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise.

Săptămânile trecute, „Contesa digitală” s-a ales cu mai multe dosare penale, după ce a fost prinsă de polițiști la volan, aflându-se sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Aceasta a provocat și un accident rutier, fără victime.

Ana Morodan, primul mesaj după ce a avut probleme cu legea

În urma acestui eveniment neplăcut, Ana Morodan a dispărut de pe rețelele de socializare. Acum, însă, a revenit și a luat și o decizie importantă.

Influencerița a povestit că în ultima perioadă a primit foarte multe mesaje de susținere de la prieteni și de la urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, iar acest lucru a ajutat-o foarte mult.

„În ultimele săptămâni am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Citește și: Ce riscă Ana Morodan după ce a consumat alcool și substanțe interzise și s-a urcat la volan

Citește și: Reacțiile vedetelor după ce Ana Morodan a urcat băută și sub influența substanțelor interzise la volan: „Am regăsit-o complet dărâmată emoțional”

„Vă dau wall-ul meu”

Între timp, ea a decis să își ajute cum poate fanii. Astfel, Ana Morodan vrea să le ofere acestora ocazia să posteze pe wall-ul ei de pe social media mesaje prin care să își promoveze afacerile.

„Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială. Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte mișto, pe bune (vă admir enorm, oamenii mei uimitori!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wall-ul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit”, a precizat Contesa Digitală.

„Astfel aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți. (…) Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! Pusi, pa, da’ m-am întors în viața mea”, a mai spus Ana Morodan.

Citește și: Mihai Ghiță dezvăluie dramele trăite de Ana Morodan: „Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu! Că a fost abandonată la 14 ani?” / Exclusiv

Citește și: Cine este Ana Morodan. Ce studii are Contesa Digitală și în ce afaceri și-a investit banii

Ana Morodan, în arest pentru 24 de ore

La sfârșitul lunii martie, Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore, după ce a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și al substanțelor interzise.

Aceasta a fost oprită de polițiști, în trafic, de două ori. Prima dată i s-a deschis dosar penal după ce a refuzat să fie testată, iar a doua oară s-a descoperit că avea o concentrație de 0,40 g/l alcool pur în sânge și că luase substanțe interzise.

Potrivit oficialilor, Ana Morodan a vrut să scape de polițiști și a intrat cu autovehiculul ei în alte două mașini.

După ce a fost eliberată din arest, Contesa Digitală a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare, în care își cerea scuze pentru cele întâmplate.

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită”, scria atunci Ana Morodan pe social media.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Morodan

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter