Ana Morodan, mărturisiri emoționante: „Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 24 aprilie 2023, 17:57

Ana Morodan a vorbit pentru prima dată despre ceea se s-a întâmplat înainte și după accidentul pe care l-a provocat în luna martie și a rămas fără permis de conducere. Influencerița a simțit oprobiul oamenilor și s-a retras pentru o perioadă de pe rețelele de socializare.

La aproape o lună după ce a fost reținută pentru 24 de ore pentru că a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise, Contesa Digitală a vorbit deschis despre toate momentele dificile prin care a trecut în această perioadă.

Ana Morodan, mărturisiri emoționante: „Nu am vrut”

Ana Morodan a făcut dezvăluiri despre situația în care s-a aflat și despre tot ceea ce a trecut din punct de vedere emoțional în acest timp.

Femeia de afaceri a recunoscut că a făcut multe greșeli, mai ales atunci când s-a urcat la volan aflându-se sub influența substanțelor interzise. Aceasta susține, însă, că a fost aspru criticată deoarece este persoană publică, mai ales că nu este singura care a urcat într-o astfel de stare la volan.

„Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea. Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe, dar sunt o persoană publică care a făcut asta. Când eşti persoană publică, îţi asumi şi gloria, şi îţi asumi şi căderea sau oprobiul public”, a afirmat Ana Morodan, potrivit SpyNews.

Citește și: Ce face Ana Morodan după ce a condus băută și sub influența substanțelor interzise: „M-am întors în viața mea”

De asemenea, influencerița este de părere că oamenii o vor blama oricum, indiferent de scuzele pe care le-ar aduce.

„Ce să mai zic: „nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău”. Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea. Şi când se crează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e ok, e în regulă”, a precizat Ana Morodan.

Citește și: Cine este Ana Morodan. Ce studii are Contesa Digitală și în ce afaceri și-a investit banii

Contesa Digitală încearcă să își îndrepte greșelile

Acum, Ana Morodan încearcă să se revanșeze făcând o faptă bună pentru cei din jur. Influencerița și-a oferit paginile de pe rețelele de socializare celor care au nevoie să își promoveze afacerile.

„În ultimele săptămâni am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni”, a spus ea pe Instagram.

Citește și: Reacțiile vedetelor după ce Ana Morodan a urcat băută și sub influența substanțelor interzise la volan: „Am regăsit-o complet dărâmată emoțional”

„Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială. Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte mișto, pe bune (vă admir enorm, oamenii mei uimitori!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wall-ul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit”, a anunțat Ana Morodan, care s-a ținut de cuvânt și a început să posteze pe Instagram mesajele altor persoane.

Ana Morodan a provocat un accident rutier

Ana Morodan a avut două confruntări cu poliția, la o distanță de cânteva ore. În martie, aceasta a fost orpită în trafic, însă a refuzat să i se facă testul de alcoolemie.

Citește și: Mihai Ghiță dezvăluie dramele trăite de Ana Morodan: „Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu! Că a fost abandonată la 14 ani?” / Exclusiv

Câteva ore mai târziu, Ana a fost din nou oprită de polițiști, de data aceasta forțele de ordine descoperind că influencerița avea un nivel ridicat de alcoolemie în sânge. De asemenea, ea consumase și sunbtanțe interzise. Dar asta nu înainte de a încerca să fugă de poliție cu mașina personală. S-a oprit, însă, în alte mașini aflate pe carosabil.

Atunci, Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Morodan

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter