Rod Stewart, diagnosticat cu cancer la prostată

De Oana Savin, pe
Rod Stewart a dezvăluit că, în urmă cu trei ani, a fost diagnosticat cu cancer la prostată. În același timp, el a dat și o veste bună: din luna iunie, boala sa a intrat în remisiune.

Celebrul cântăreț britanic a povestit că în februarie 2016 a fost diagnosticat cu cancer la prostată, în timpul unui control medical de rutină, relatează Sky News.

De asemenea, el a precizat că boala sa este în remisiune din luna iulie și că a fost diagnosticat în faza incipientă a bolii deoarece a mers regulat la medic.

Stewart a îndemnat bărbații să își facă acest control medical în mod regulat.

Celebrul artist, tată a opt copii, a mai spus că a reușit să facă față bolii menținând mereu o stare de spirit pozitivă.

Potrivit specialiștilor, numai în Marea Britanie, peste 40.000 de bărbați sunt diagnosticați anual cu cancer la prostată. Probabilitatea de a dezvolta acest tip de cancer crește proporțional cu vârsta.

Anul acesta, Rod Stewart a împlinit 74 de ani. De-a lungul carierei sale, cântărețul a vândut peste 200 de milioane de albume și single-uri.

În anul 2016, acesta a primit titlul onorific de Cavaler al Ordinului Britanic din partea Reginei Elisabeta a II-a, pentru contribuțiile sale în muzică, dar și pentru actele de caritate făcute.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter