Soția lui Rod Stewart, surprinsă la plajă. Cum arată Penny Lancaster, fost model de lenjerie intimă, la 52 de ani

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 06 aprilie 2023, 15:23

Penny Lancaster dovedește că vârsta este doar un număr în timp ce se lasă dezmierdată de razele soarelui. Soția de 52 de ani a lui Rod Stewart, care a fost în trecut model pentru lenjerie intimă, și-a arătat corpul în toată splendoarea la plajă, zilele trecute, în Australia.

Vedeta nu s-a sinchisit niciun moment că picioarele ei cândva bine lucrate au acum celulită și nu mai au tonifierea din trecut și s-a bucurat așa cum se cuvine de acest timp liber.

Penny Lancaster la plajă, Rod Stewart în turneu

Soția faimosului artist și-a accesorizat look-ul cu o pereche de ochelari supradimensionați. Lancaster i-a avut alături pe băieții ei, Alistair, în vârstă de 17 ani, și  Aidan, în vârstă de 12 ani, în timp ce starul, în vârstă de 78 de ani, se pregătea pentru concertul său.

La un moment dat, băieții și-au schimbat costumele de baie cu cele de neopren și s-au îndreptat spre placa de surf, în timp ce Penny, care a renunțat rapid la ochelarii de soare pentru cei de vedere, îi încuraja de pe țărm.

Stewart – care s-a căsătorit cu Lancaster în 2007 – a fost în turneu cu Cyndi Lauper în Australia timp de peste două săptămâni.

Citeşte și: Rod Stewart, diagnosticat cu cancer la prostată

Soția lui Rod Stewart activează ca agent de Poliție și patrulează pe străzi

Penny lucrează ca agent special pentru Poliția din Londra. Soția lui Rod face asta din  2021, după ce a participat la show-ul „Famous and Fighting Crime”, o emisiune în care celebritățile plecau în patrulare alături de ofițeri de Poliție.

De fapt, modelul devenit ofițer de Poliție ar trebui să lucreze și când va avea loc încoronarea Regelui Charles, luna viitoare.

Din fericire, Lancaster are multă experiență când vine vorba de acoperirea evenimentelor regale. Penny s-a aflat la datorie și în ziua înmormântării Reginei. „Aceasta este cea mai mare onoare dintre toate, aceea de a servi la înmormântarea Majestății Sale Reginei”, declara Lancaster pentru agenția de știri PA anul trecut.

Citeşte și: Rod Stewart, gest impresionant pentru o familie de refugiați ucraineni

Rod Stewart: „Intimitatea este cel mai important lucru într-o relație”

Stewart și-a susținut soția în toate momentele. Cei doi s-au cunoscut în 1999 și de atunci artistul nu a mai privit în urmă.

Solistul a împărtășit succesul unui mariaj de succes în timpul unui interviu pentru People, în 2021. „Intimitatea este cel mai important lucru într-o relație”, a spus el. „Nu vorbesc despre sex, ci despre un sărut, o îmbrățișare, o strângere în brațe. Penny și cu mine facem asta în fiecare dimineață. Ne îmbrățișăm – uneori în pat, sau dincolo de dormitor, pe tot parcursul zilei. Este o relație minunată. Sunt norocos, nu-i așa?”, a spus el.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter