Apartamentul lui Carrie Bradshaw din „Sex and the City”, disponibil pe Airbnb

De Unica.ro, pe

Fanii serialul „Sex and the City” au ocazia să stea în apartamentul recreat al lui Carrie Bradshaw pentru numai 23 de dolari pe noapte. Gazda este chiar actriţa Sarah Jessica Parker.

„Sex and the City” se întoarce pe micile ecrane cu o serie de zece episoade, numită „And Just Like That…”. Aceasta va avea premiera în luna decembrie, pe HBO. Pentru a sărbători această lansare, Airbnb îi invită pe fanii celebrului serial să stea o noapte în apartamentul recreat al lui Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker.

Apartamentul lui Carrie Bradshaw din „Sex and the City”, disponibil pe Airbnb

Clădirea din Perry Street unde se afla apartamentul personajului nu există de fapt, iar spaţiul reacreat de Airbnb se află în Chelsea, un cartier din New York. Pentru că au trecut 23 de ani de la lansarea serialului, costul unei nopți de cazare în apartamentul lui Carrie Bradshaw va fi de 23 de dolari.

Vor fi două sejururi de o noapte pe 12 și 13 noiembrie, pentru cel mult doi oaspeți pe noapte. Rezervările vor putea fi făcute începând din data de 8 noiembrie.

Personajul Carrie Bradshaw este apropiat şi drag mie, iar să revizitez lumea ei pentru continuarea poveştii «Sex and the City» a fost o bucurie.

Sunt încântată pentru publicul nostru să experimenteze New York-ul lui Carrie ca niciodată şi să fie în locul ei, realmente, pentru prima dată, a spus Sarah Jessica Parker.

Oaspeții vor fi întâmpinați virtual de Sarah Jessica Parker

Oaspeții vor fi întâmpinaţi virtual de actriță, în stilul scenelor narate la începutul episoadelor. Cazarea include un brunch în Chelsea şi o şedinţă foto cu hainele scumpe ale lui Carrie, inclusiv pantofi Manolo Blahnik.

În apartament vor fi un dulap generos şi un telefon fix din anii 2000, exact așa cum avea îndrăgitul personaj. De asemenea, din decor nu va lipsi un fotoliu din piele, care le va aminti oaspeților de stilul rustic al lui Aidan.

Nu e nimeni precum Carrie şi nu există vreun loc asemănător New York City prin ochii ei”, a mai spus Sarah Jessica Parker.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter