Eliminare neașteptată la Survivor România 2023. S-a lăsat cu lacrimi în Consiliu: „De ce mereu oamenii reali și corecți au de suferit?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 10:25

Eliminare surprinzătoare în ediția de miercuri, 3 mai, a emisiunii Survivor România 2023! Cine este concurentul care a părăsit competiția? Au curs lacrimi după ce prezentatorul emisiunii Survivor România, Daniel Pavel, a anunțat că Robert Moscalu este eliminat din show-ul difuzat la Pro TV și va pleca acasă.

O nouă eliminare de la Survivor România a lăsat concurenții cu ochii în lacrimi! Robert Moscalu a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și părăsește emisiunea filmată în Republica Dominicană. Drumul în competiție continuă pentru Ștefania Stănilă care este cu un pas mai aproape de finală.

Robert, primele declarații după ce a părăsit Survivor România

Robert Moscalu a părăsit competiția Survivor România cu lacrimi în ochi, scrie protv.ro.

„Nu am cuvinte. Îmi doream să rămân în concurs. Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, oamenilor de lângă mine cu care am conviețuit 4 luni, dumneavoastră… E uimitor ce am trăit, m-am dezvoltat pe toate planurile posibile. O să îmi fie dor de Survivor România.

A fost un vis care s-a îndeplinit, iar pe parcursul concursului s-a dezvoltat acest vis. Nu îmi vine să cred că a putut să își pună amprenta pe mine acest concurs. Am văzut alte perspective, am văzut că e normal să nu fi în concordanță cu alți oameni. Înainte să vin mă așteptam să ajung la Unificare și uite că am stat până în ultimii opt. Mă simt demn de acest concurs, de această etapă și, capul sus, că… cade coroana, domnul Dan ”, a spus el, după ce Daniel Pavel a anunțat în Consiliu votul telespectatorilor.

Citește și: Fiul lui Daniel Pavel a terminat liceul. Imagini de colecție cu Antoniu și fosta soție a prezentatorului Survivor România

Citește și: Bianca Patrichi, schimbare de look. Cu câți bani s-a întors de la Survivor România

Citește și:  Vica Blochina, atac la adresa Biancăi Patrichi, după eliminarea de la Survivor. „Acum s-a convins o țară întreagă!”

Citește și: Remus Boroiu se însoară cu iubita din Bali, după Survivor 2023: „Îmi doresc să facem copii. Familia este cel mai valoros lucru” / Exclusiv

Andreea Moromete a izbucnit în lacrimi după eliminarea lui Robert Moscalu de la Survivor

Cea mai afectată de decizie a fost Andreea Moromete care, în momentul în care Robert a îmbrățișat-o, a izbucnit. Concurenta de la Survivor a început să plângă și a țipat, întrebându-se „De ce mereu oamenii reali și corecți au de suferit?”.

Robert Moscalu a părăsit emisiunea Survivor și i-a rugat pe colegii săi să râdă și să continue competiția mai determinați și uniți.

Sursă foto: Captura Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter