Robert de Niro şi soția lui, Grace Hightower, divorțează după 21 de ani de căsnicie

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 21 noiembrie 2018, 17:51
Robert de Niro şi soția lui, Grace Hightower, divorțează după 21 de ani de căsnicie. Cei doi nu ar mai locui împreună de mai mult timp, conform unor apropiați ai cuplului.

După ce în vara acestui an Robert de Niro a fost văzut singur la evenimente la care participa de obicei alături de soția sa, presa a speculat separarea cuplului, iar acum au apărut informații conform cărora aceștia ar fi divorțat în secret, conform metro.co.uk.

Ultima dată când cei doi au fost văzuți împreună a fost la Tribeca Film Festival, care se desfășoară în fiecare an la New York, înainte de aniversarea a 21 de ani de căsnicie ce a avut loc în luna iunie.

Conform presei americane, este chestiune de timp până ce Robert de Niro și Grace Hightower vor confirma public despărțirea.

Actorul și soția sa, Grace Hightower, fostă stewardesă, cu 10 ani mai mică decât actorul, s-au cunoscut la Londra în 1987, dar s-au căsătorit în 1997 și au format unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. În 1998 s-a născut primul copil al cuplului. Cei doi au mai avut intenția să divorțeze chiar la 2 ani de nuntă, în 1999, când De Niro a cerut și custodia lui Elliot. Până la urmă s-au împăcat, iar în 2004 aceștia și-au reînnoit jurămintele. În 2011 vine pe lume, cu ajutorul unei mame surogat, al doilea copil al cuplului, Helen Grace.

Grace Hightower a fost cea de-a doua soție a actorului american. Acesta s-a căsătorit prima dată în 1976, cu Diahnne Abbott, aceștia devenind părinții unui băiat, Raphael. Robert de Niro a adoptat-o și pe Drena, fiica lui Abbott. În 1988 a divorțat și a început o relație cu manechinul Toukie Smith și au împreună doi copii, Julian Henry și Aaron Kendrick, gemeni aduși pe lume de o mamă surogat.

Citește și: 

Oraşul unde soarele nu va mai răsări timp de 65 de zile 

Loredana Groza vorbește despre soțul său: „Eu ştiu ce am acasă”

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter