Rihanna va primit titlul de Doctor Honoris Causa pentru Arte al University of the West Indies din Barbados

De Oana Savin, pe
Cântăreața Rihanna va primit titlul de Doctor Honoris Causa pentru Arte al University of the West Indies din Barbados, țară insulară din care este originară artista. Evenimentul va avea loc în cadrul ceremoniei de absolvire din această toamnă.

Potrivit unui comunicat, vedeta, al cărei nume adevărat este Robyn Rihanna Fenty, va primi această distincţie într-o ceremonie în care preşedintele Curţii de Justiţie din Caraibe, Adrian Daudley Saunders, va primi de asemenea titlul de Doctor Honoris Causa pentru Legi, relatează El Universal.

Citește și: O româncă a fost desemnată Miss Elegant Universe 2018

Cu aceeași onoare, la categoria Științe, va fi distins și profesorul Ebenezer Qudru Owusu.

Ceremonia este programată pentru 20 octombrie în campusul centrului universitar din Barbados.

De asemenea, universitatea va conferi titluri onorifice jucătorilor de cricket Michael Holding, Shivnarine Chanderpaul şi Kenneth Benjamin.

Fostul premier al insulelor Bahamas Hubert Ingraham şi actriţa, cântăreaţa şi top model jamaicană Grace Jones se numără printre personalităţile distinse cu titluri onorifice de University of the West Indies din Barbados.

Citește și: Daddy Yankee, jefuit în camera de hotel. Hoții au luat bijuterii în valoare de 2 milioane euro

University of the West Indies din Barbado este o instituție de învățământ superior finanțată de 15 guverne din zona Caraibelor.

Rihanna este o cântăreață, muziciană, textieră și dansatoare din Barbados. A debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziția secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Ulterior piesa a fost inclusă pe primul album al interpretei, intitulat Music of the Sun, care a fost lansat în vara aceluiași an.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter