Rihanna și rapperul A$AP Rocky vor deveni părinți. Artista și-a anunțat sarcina într-un mod inedit

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 februarie 2022, 14:52

Rihanna (33 ani) și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky (33 ani), urmează să devină părinți! Artista și-a anunțat sarcina într-un mod inedit, după aproape 2 ani de relație cu celebrul cântăreț. Cei doi sunt prieteni de peste 10 ani, dar abia în 2020 au început o relație amoroasă, pe care au confirmat-o oficial în vara lui 2021.

Totuși, este posibil ca între ei să mai fi existat o scurtă relație, în 2013, când rapperul a deschis concertele Rihannei din turneul mondial „Diamonds”. 

„Viața este mult mai bună când îți găsești aleasa. Ea face cât un milion de alte femei. Când știi, știi. Ea este aleasa”, declara A$AP Rocky despre Rihanna, într-un interviu acordat anul trecut publicației GQ.

Citește și – Elena Băsescu, pe drumurile înzăpezite de munte cu cizme Chanel de 2000 de euro

Citește și – Lucian Viziru, despre scena de dragoste cu Nicoleta Luciu din telenovela „Lacrimi de iubire”

Citește și – Loredana Chivu, despre sinuciderea tatălui ei: „Nu avea dreptul să facă așa ceva!”

Citește și – Dani Oțil își vinde celebra garsonieră în care a locuit cu Mihaela Rădulescu: „Încă mai are pereții încărcați”

Rihanna e însărcinată cu primul ei copil

Pentru a anunța sarcina, Rihanna și A$AP Rocky au făcut o scurtă ședință foto pe stradă, în New Yorkul înzăpezit. Artista și-a ales o ținută simplă, dar cât se poate stylish, o jachetă roz și jeanși, accesorizată cu multe bijuterii.

De îndată ce au apărut pozele, fanii celor doi au început deja să speculeze că viitorul bebeluș ar putea fi fetiță, datorită culorii ținutei purtate de Rihanna.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter