Amina Muaddi, prima reacție după s-a zvonit că ar fi amanta lui Asap Rocky, iubitul Rihannei

De Unica.ro, pe

Amina Muaddi, designerul de pantofi cu origini românești, a răspunsul speculațiilor că Asap Rocky a înșelat-o pe Rihanna cu ea.

Amina Muaddi, care a dezvăluit într-un interviu pentru elle.ro că mama sa este româncă și că a locuit nouă ani în România, rupe tăcerea în scandalul provocat de speculațiile că ar fi amanta lui Asap Rocky, iubitul cântăreței Rihanna, care este însărcinată. Cele două nu au doar o relație profesională, ci și una de prietenie.

Citește și: Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, cere intervenția Avocatului Poporului în cazul condamnării ei

Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Adrian Mutu de la Rapid

Ce spune Andreea Esca despre dezinvoltura și popularitatea Alexiei Eram în mediul online

Unii voluntari români tratează într-un mod batjocoritor refugiații ucraineni

Amina Muaddi, prima reacție după s-a zvonit că ar fi amanta lui Asap Rocky, iubitul Rihannei

Întotdeauna am crezut că o minciună nefondată răspândită pe rețelele de socializare nu merită niciun răspuns sau clarificări, în special una care este atât de josnică. Inițial am presupus că această bârfă falsă, fabricată cu rea intenție, nu va fi luată în serios.

Cu toate acestea, în ultimele 24 de ore, mi s-a reamintit că trăim într-o societate în care astfel de subiecte ajung să fie discutate cu atâta rapiditate, chiar dacă au baze nefondate, nimic nefiind interzis, a scris Amina Muaddi pe Twitter.

În presa internațională s-a spus și că relația dintre Rihanna și Asap Rocky, care vor deveni în curând părinți pentru prima oară, s-a destrămat. Amina Muaddi este de părere că artista ar trebui lăsată în pace, să-și ducă sarcina până la capăt în liniște.

Ar fi trebuit ca aceasta să fie una dintre cele mai frumoase perioade din viața cuiva. Prin urmare, trebuie să vorbesc (n.r – despre speculații), deoarece acest lucru nu este îndreptat numai către mine, ci este legat de oameni pentru care am un mare respect și afecțiune.

Rih continuă să-și poarte senină sarcina, fiind cea mai bine îmbrăcată graviduță, iar eu mă întorc la afacerea mea, a mai spus Muaddi.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter