Rihanna s-a împăcat cu fostul iubit

De Oana Savin, pe
După ce în vară a avut parte de o despărțire cu scandal, Rihanna a decis să se împace cu fostul ei iubit, omul de afaceri saudit Hassan Jameel.

După o despărțire plină de certuri și scântei, Rihanna s-a întors la Hassan, ce se ocupă de afacerile familiei lui „Abdul Lateef Jameel”, ce are companii în Turcia, Orientul Mijlociu și Africa.

Artista și Hassan au fost suprinși în timp ce luau masa împreună, pe 27 noiembrie, într-un restaurant din Santa Monica, notează Celebrity Insider.

Cuplul, care a stat într-o zonă privată a restaurantului, a stat înconjurat în permanență de bodyguarzi. Rihanna și omul de afaceri au petrecut împreună trei ore și au reușit să evite paparazzii, după ce au intrat și ieșit pe uși separate.

 

View this post on Instagram

 

I can’t with them 😍♥️ They’re so cute…

A post shared by Rihanna & Hassan (@rihassann) on

Se pare că fostul iubit al Rihannei, cântărețul Chris Brown, a fost foarte dezamăgit de această veste, întrucât spera că el va fi cel căruia artista îi va acorda o a doua șansă.

Rihanna s-a împăcat cu fostul iubit

Foto: Rihanna și Chris Brown în 2008

Cântăreața a format un cuplu cu celebrul cântăreț până în anul 2009, când acesta a agresat-o fizic pe Rihanna, în urma unei altercații avute din cauza unei foste iubite de-a rapperului. Totuși, în 2012, cei doi au încercat să își reia relația, dar în 2013 au mers din nou pe drumuri separate.

Pe de altă parte, Hassan și Rihanna au format un cuplu în 2017, însă au pus capăt relației în vara acestui an, în urma unui scandal de proporții.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter