Poze: Rihanna, gesturi obscene în concert. Vezi ce a făcut!

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 16:13

Rihanna a ajuns cu turneul „Diamonds” în Canada, la Toronto, unde a scandalizat publicul cu gesturile obscene făcute în plină scenă. Iată ce a făcut cântăreaţa!
După ce a fost nevoită să anuleze doup concerte din SUA, fiind bolnavă de laringită, se pare că Rihanna şi-a revenit complet, astfel că la Toronto a făcut un spectacol de zile mari în faţa miilor de fani strânşi să o vadă live.
Poze: Noi imagini sexy cu Rihanna. Vezi de ce a certat-o mama ei!
Evident, din concert nu au lipsit dansurile lascive şi gesturile obscene pe care rebela Rihanna le face la majoritatea concertelor. În plină scenă şi cu atâtea priviri aţintite asupra ei, cântăreaţa şi-a atins zona intimă mimând masturbarea. Nu este prima dată când face acest gest menit să scandalizeze şi să atragă atenţia asupra ei şi nu este nici prima cântăreaţă care „se masturbează” pe scenă. Tonul l-a dat Madonna, încă din anii ’90 când simula masturbarea pe piesa „Like a Virgin”.
Ce urât! Rihanna, aproape goală pe stradă
Lăsând la o parte acest gest nepotrivit, concertul Rihannei a început cu casa închisă şi a fost unul de senzaţie, chiar dacă vedeta a întârziat nu mai puţin de o oră fără să le ceară scuze fanilor. Ea a schimbat mai multe ţinute sexy, a cântat perfect cele mai cunoscute piese ale ei şi a dansat ca nimeni alta împreună cu trupa ei de balet.
Vezi mai multe poze în galeria foto. CLICK AICI!
Rihanna gesturi obscene in concert

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter