Rihanna, pe urmele lui Amy Winehouse: Are probleme cu alcoolul?

De Sandra S., pe

În ultimele săptămâni presa a vuit cu fotografii cu Rihanna cu diferite sticle de alcool în mână, petrecând cu prietenele. De aici şi până la o vizită de urgenţă la spital nu a durat mult, iar unii medici sunt de părere că artista ar avea deja probleme cu consumul de alcool.
Chiar şi la premiera filmului Battleship – cel pe care Rihanna îl promovează în present – cântăreaţa arăta foarte obosită, cu ochii încercănaţi. Cu puţin timp înainte de eveniment, Rihanna a participat la Gala Metropolitană, după care a ajuns la Urgenţe unde i-au fost administrate lichide prin branulă.
Rihanna, pe urmele lui Amy Winehouse: Are probleme cu alcoolul?
Potrivit ziarului Enquirer, ai căror jurnalişti au vorbit cu câţiva medici, Rihanna ar avea o problemă cu consumul excesiv de alcool: „Rihanna ar putea muri chiar mâine de insuficienţă hepatică. Oricine bea alcool mai mult de două ore pe zi, chiar dacă se întâmplă asta doar o dată pe săptămână, se îndreaptă către o moarte prematură. Cu cât începi să bei mai devreme, cu atât corpul devine mai repede dependent de alcool. Poate cauza ciroză şi alte complicaţii, chiar la vârsta ei”, a declarat un specialist.
Rihanna, pe urmele lui Amy Winehouse: Are probleme cu alcoolul?
Amy Winehouse, omorâtă de alcool
Cunoscuta cântăreaţă Amy Winehouse s-a stins din viaţă anul trecut, din cauza consumului excesiv de alcool. Mai exact, încerca să scape de această dependenţă, însă într-o zi nu a mai rezistat tentaţiei şi a băut mult, după câteva săptămâni de abstinenţă.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter