Revista Unica octombrie 2019. Copertă inedită și multe articole exclusive

De Revista Unica, pe Ultimul update Duminică, 06 octombrie 2019, 19:04
Revista Unica octombrie 2019 apare la chioșcurile de presă pe 26 septembrie și își surprinde cititorii cu o copertă inedită – Alex Dima, Smiley și Andi Vasluianu. Surprizele continuă și în interiorul revistei: Cosmin Tudoran, Simona Halep, Dana Rogoz sau Iulia Vântur fiind doar câteva dintre numele-vedetă ale acestei ediții, coordonate de Amalia Enache.

Revista Unica octombrie 2019 a avut-o ca redactor-șef invitat pe Amalia Enache, calitate în care îndrăgita jurnalistă de la Pro TV le-a pregătit cititorilor revistei o surpriză, punând pe copertă trei bărbați, trei eroi moderni, întruchipați de reporterul Alex Dima, muzicianul Smiley și actorul Andi Vasluianu. Este pentru a doua oară când Unica are pe copertă bărbați, în istoria de peste 20 de ani a revistei. Primul a fost Adrian Mutu, pe vremea când era un adevărat briliant al sportului românesc.

Secțiunea Oameni&Carieră a revistei Unica octombrie 2019 reunește și alte nume celebre, precum Simona Halep, pe urmele căreia a investigat un redactor Unica, încercând să descopere care este secretul succesului în cariera unui sportiv de performanță.

O altă vedetă intervievată este Iulia Vântur, care vorbește despre noul său proiect cinematografic, un film de acțiune hollywoodian care se turnează la Londra, dar și despre cum s-a adaptat la viața în India.

Odată cu schimbarea anotimpului, e vremea să schimbi și gardeorba. Stilista Unica a pregătit o amplă selecție de piese vestimentare și accesorii potrivite pentru sezonul de toamnă – genți și accesorii, haine cu imprimeuri, care sunt foarte pe val în această perioadă, dar și piese colorate, care să-ți învioreze ținutele în zilele mohorâte.

Inspirație de toamnă vei găsi și paginile dedicate frumuseții tale, unde beauty-editorul revistei prezintă cele mai frumoase palete de farduri și fondurile de ten performante, pentru un ten fără cusur.

Revista Unica octombrie te sfătuiește să-ți faci deja rezervări pentru Revelion și vacanța de iarnă, oferindu-ți o selecție de destinații pentru toate gusturile – de la fermecătoarea Austrie până la destinații dintre cele mai exotice.

Iar dacă partenerul tău te ceartă când te vede cu revista în mână, să știi că noua ediție are și un articol special dedicat cuplurilor, în care vei afla dedesubturile, utilitățile și nuanțele certurilor în doi.

O parte din tirajul revistei Unica octombrie 2019 conține drept cadou o cremă hidratantă Ivatherm Aquafil Light, la prețul special de 16,99 lei (revistă + produs cosmetic). Nu uita că revista se găsește la chioșcuri începând cu 26 septembrie 2019.

Citește și:

Unica septembrie 2019. Ce articole exclusive găsești în revistă

Surorile Delia și Oana: making of coperta Unica septembrie 2019

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter