Regele Charles îl vrea pe Harry la încoronare: „Nu își poate imagina să fie încoronat fără ca ambii lui copii să fie prezenți”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 09 februarie 2023, 16:48

Prințul Harry și Meghan Markle se pot aștepta „să fie tratați precum Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie” dacă aleg să participe la încoronarea Regelui Charles, potrivit unui expert regal. Monarhul britanic și-ar dori să aibă ambii fii alături de el în acea zi.

Încoronarea va avea loc pe data de 6 mai la Westminster Abbey. Regele Charles a ales pentru acest eveniment să poarte haine militare, în loc de cele împărătești.

Prințul Harry și Meghan Markle, „retrogradați”

Ducii de Sussex, care au renunțat la rolurile lor de membri seniori ai Casei Regale britanice în ianuarie 2020, încă nu au confirmat participarea la încoronarea lui Charles.

Însă, expertul regal Katie Nicholl spune că Meghan și Harry ar putea avea un rol similar celor deținut de verișoarele ducelui, prințesele Eugenie și Beatrice, la ceremonie.

„Acum că nu mai sunt membri activi, ducii de Sussex se pot aștepta să fie tratați așa cum sunt verișoarele prințului, care participă la evenimentele importante din familie, dar nu se află în centrul atenției și nu apar la balconul Palatului Buckingham”, a afirmat Katie Nicholl, citată de Daily Mail.

„Deja s-a stabilit că doar membrii activi vor apărea la balcon pe parcursul încoronării și surse au afirmat că atenția se va concentra asupra regelui Charles, a reginei Camilla, a Prințului William și a Prințesei Kate”, a subliniat expertul regal.

Mai exact, ducilor li se va cere să facă la fel ca la jubileul reginei Elisabeta din luna iunie a anului trecut. Deși Prințul Harry și Meghan Markle au fost în Marea Britanie pentru a sărbători cei 70 de ani de domnie ai regretatei regine, aceștia nu au participat la parada trăsurilor pe parcursul Trooping the Colour, activitate la care au fost prezenți în primul lor an de căsnicie.

De asemenea, Harry și Meghan au participat la slujba de Ziua Recunoștinței la Catedrala St Paul, însă nu au fost așezați în primul rând împreună cu Prințul și Prințesa de Wales.

Citește și: Cartea care ar putea distruge încoronarea Regelui Charles. Prințul Harry nu este implicat de această dată

Citește și: Cum era Meghan Markle înainte să-l cunoască pe Prințul Harry. Ce nu se știe despre trecutul ducesei

Citește și: Meghan și Prințul Harry nu mai sunt doriți în America. Cine îi sfătuiește să se întoarcă în Marea Britanie

Citește și: Regele Charles, dispus să îi acorde privilegii lui Harry ca să participe la încoronare. William se opune

Regele Charles își dorește ca Prințul Harry să participe la încoronarea sa

Katie Nicholl susține că, deși Harry a făcut dezvăluiri care au rănit Casa Regală, regele Charles își dorește ca fiul lui mai mic să fie prezent la încoronarea sa.

„Indiferent de ceea ce s-a spus și s-a făcut, Harry este fiul lui și îl iubește. De asemenea, nu își poate imagina să fie încoronat, cel mai important moment din viața lui, fără ca ambii lui copii să fie prezenți”, a declarat o sursă de la Palatul Buckingham.

Se pare că ducii de Sussex vor fi invitați la ceremonia de încoronare a regelui Charles, însă nu se știe dacă aceștia vor accepta invitația.

Zilele trecute, în presa din Marea Britanie a apărut o teorie potrivit căreia Prințul Harry ar face o vizită scurtă în Londra pentru a participa la încoronarea tatălui său, însă fără Meghan Markle. Aceasta ar rămâne în California pentru a sărbători a patra aniversare a fiului cuplului, Archie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și regele Charles

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter