Cum s-a afișat Meghan Markle în America, în timp ce familia regală petrecea la încoronarea Regelui Charles. Harry, în lacrimi

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 08 mai 2023, 14:38

Meghan Markle a fost văzută făcând drumeții în California în weekend, asta după ce a sărit peste festivitățile de încoronare ale Regelui Charles din Marea Britanie.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, a ieșit, duminică, pentru o plimbare liniștită de 40 de minute din casa de 15 milioane de dolari pe care o deține cu Prințul Harry.

Meghan Markle a ieșit la plimbare fără Harry

Harry și cei doi copii ai lor – Archie, 4, și Lilibet, un an – nu s-au alăturat lui Markle pentru aventura în aer liber. Cu toate acestea, actrița din „Suits” i-a avut alături pe prietenii ei, Markus Anderson și Heather Dorak.

Citeşte șiCât costă costumul roșu cu care Kate Middleton a apărut la o zi după încoronarea Regelui Charles si cărui brand aparține

Citeşte și: Cătălin Botezatu analizează ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea regelui Charles. Greșeala făcută de prima doamnă / Exclusiv

Citește și: Ce rol special au avut copiii și nepoții Reginei consoarte Camilla la ceremonia de încoronare

Citește și: Kate Middleton s-a născut în timpul unui eveniment astrologic special. De ce e zodia ei una dintre cele mai norocoase din horoscop

Meghan Markle s-a camuflat pentru a nu fi recunoscută

Markle Markle a purtat un top bleumarin și pantaloni mulați de aceeași culoare, pantofi maro de drumeție și o jachetă verde în jurul taliei. A încercat să își ascundă identitatea pentru a nu fi abordată de fani, așa că și-a completat look-ul cu ochelari de soare cu ramă mare, eșarfă și pălărie Panama.

Încoronarea Regelui Charles a coincis cu ziua de naștere a fiului ei, Archie, așa că ducesa a refuzat să piardă acest eveniment important. Familia lor a fost reprezentată, totuși, de Harry la ceremonie.

În plus, biograful regal Omid Scobie a susținut la începutul acestei luni că Markle Markle nu va merge în Marea Britanie pentru a nu-și tulbura liniștea și a da naștere altor specualații.

Citeşte și: Prințul Louis a făcut spectacol și la încoronare. Gesturile cu care fiul lui Kate Middleton și al lui William a atras atenția

Citeşte și: Prețul plătit de Harry pentru scandalul cu familia! Ce s-a întâmplat la încoronarea regelui Charles al III-lea / Foto

Prințul Harry, în lacrimi la încoronarea Regelui Charles

Harry a ajuns în Anglia cu un avion comercial și a reușit, prin prezența lui, să îi lase fără cuvinte pe ceilalți pasageri cu care a împărțit călătoria. Fiul Regelui a sosit din Los Angeles cu zborul American Airlines AA136, care a aterizat, vineri, la ora 11.23, pe aeroportul din Londra.

Prințul Harry nu a avut un rol la sărbătorile de încoronare, dar a bifat o scurtă apariție la Westminster Abbey. El a părut pe toată perioada evenimentului trist și îngândurat, iar, la un moment dat, ochii i s-au umplut de lacrimi, semn că, într-un fel, regretă depărtarea de familia regală.

Harry a vrut să fie aproape și de Archie

Harry nu s-a văzut nici la procesiunea de întoarcere de la Westminster Abbey și nici nu s-a alăturat familiei sale pe balcon pentru apariția publică tradițională.

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, a zburat rapid în California după încoronarea tatălui său, Regele Charles, și a Camillei din weekend, asta pentru a ajunge la timp la aniversarea fiului lui, Archie, care a împlinit patru ani.

Sursă: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter