Prințul Harry și Meghan Markle, urmăriți de paparazzi, într-o cursă nebună prin New York: „A durat peste două ore”

De Oana Savin, pe

Prințul Harry a trăit pe propria piele experiența mamei sale, regretata Prințesă Diana. Ducele de Sussex și soția sa, Meghan Markle, au fost urmăriți de paparazzi prin New York, în timp ce se îndreptau spre casa unui prieten.

Harry și Meghan au mers în marele oraș american pentru gala Women of Vision 2023. După eveniment, ducii de Sussex și Doria Ragland au plecat spre reședința privată a unui prieten pe care nu au vrut să o compromită public.

Prințul Harry și Meghan Markle, urmăriți de paparazzi prin New York

Potrivit People, o mulțime de mașini au urmărit vehiculul în care se aflau ducii de Sussex, trecând peste culoarea roșie a semaforului, întorcând pe străzi cu sens unic și mergând pe trotuar, totul în încercarea de a le face câteva poze Prințului Harry și soției sale.

Deși au fost opriți de polițiști, paparazzi și-au continuat urmărirea.

Pentru că nu puteau scăpa de paparazzi, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se refugieze într-o stație de poliție.

„Această urmărire necruțătoare, care a durat peste două ore, a dus la mai multe aproape coliziuni care au implicat alți șoferi aflați pe drum, pietoni și doi ofițeri NYPD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex, citat de NBC News.

Acesta a adăugat că „aproape catastrofala urmărire cu mașini” a venit „din mâna unui grup de paparazzi extrem de agresivi”.

„Deși a fi persoană publică vine cu un nivel de interes din partea publicului, nu ar trebui să vină niciodată cu prețul siguranței nimănui. Diseminarea acestor imagini, având în vedere modalitățile în care au fost obținute, încurajează o practică extrem de intruzivă, periculoasă pentru toți cei implicați”, a precizat purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex.

Pe de altă parte, surse din cadrul poliției au respins această caracterizare a incidentului ca fiind „aproape catastrofal”, dar au recunoscut că acea călătorie a cuplului de marți noapte a fost „un pic haotică”.

Citește și: Meghan Markle, apariție strălucitoare la Women of Vision Awards. Cine a însoțit-o pe covorul roșu pe ducesa de Sussex

Citește și: Cât a slăbit Meghan Markle! Ducesa a uimit într-o rochie mini la o întâlnire cu alte vedete / Foto

Declarațiile Poliției din New York

La scurt timp după ce Meghan și Prințul Harry au povestit ceea ce li s-a întâmplat, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din New York, Julian Philips, a declarat că polițiștii „au asistat echipa privată de securitate pentru protejarea Ducelui și Ducesei de Sussex”.

„Au fost numeroși fotografi care au făcut transportul lor dificil”, a afirmat Philips.

Citește și: Cum s-a afișat Meghan Markle în America, în timp ce familia regală petrecea la încoronarea Regelui Charles. Harry, în lacrimi

Citește și: Ce semnificație au bijuteriile purtate de Meghan Markle. Ducesa nu se desparte de ceasul Prințesei Diana

„Ducele și ducesa de Sussex au sosit la destinație și nu au fost raportate coliziuni, somații, răni sau arestări în acest sens”, a precizat acesta.

Întregul moment a amintit de tragicul deces al Prințesei Diana care, la fel ca fiul ei, a fost urmărită de paparazzi prin Paris. Însă, din nefericire, acea urmărire a avut un sfârșit tragic. Atât Prințesa, cât și iubitul ei, Dodi Al Fayed, au decedat în accidentul provocat de cei care încercau să obțină o fotografie cu cei doi.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle, din seara urmăririi

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter