Ce semnificație au bijuteriile purtate de Meghan Markle. Ducesa nu se desparte de ceasul Prințesei Diana

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 09 mai 2023, 10:31

Se simte legată de Prințesa Diana, dar nu și de familia regală! Meghan Markle a sărit peste încoronarea Regelui Charles, dar încă îi reprezintă pe regali.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, s-a relaxat într-o excursie în apropierea casei ei din Montecito, California, duminică, fără soțul ei, Prințul Harry și cei doi copii, Archie și Lilibet.

Meghan Markle are mai multe bijuterii care au legătură cu Diana și Charles

Pentru această evadare, ea a purtat un maiou, pantaloni negri mulați, o bandană la gât, ochelari de soare Victoria Beckham și câteva bijuterii cu semnificație.

Markle nu se desparte de ceasul Cartier al Dianei – pe care îl poartă aproape în fiecare zi – împreună cu o brățară cu diamante, Bentley & Skinner, pe care se crede că Charles i-a dăruit-o fostei sale soții.

Brățara are în mod clar o anumită încărcătură pentru fosta actriță, deoarece a purtat-o în multe ocazii importante, inclusiv la infamul interviu cu Oprah Winfrey din 2021. În plus, două diamante din această bijuterie au fost folosite pentru a crea inelul de logodnă din trei piese purtat de Markle în 2017.

Citeşte și: Cum s-a afișat Meghan Markle în America, în timp ce familia regală petrecea la încoronarea Regelui Charles. Harry, în lacrimi

Citeşte și: Încoronarea Regelui Charles al III-lea în imagini. Harry, marele absent de la balconul Palatului Buckingham / Galerie foto

Citește și: Kate Middleton s-a născut în timpul unui eveniment astrologic special. De ce e zodia ei una dintre cele mai norocoase din horoscop

Citește și: Cătălin Botezatu analizează ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea regelui Charles. Greșeala făcută de prima doamnă / Exclusiv

Citește și: Ce rol special au avut copiii și nepoții Reginei consoarte Camilla la ceremonia de încoronare

Cât costă bijuteriile pe care le poartă Meghan Markle

Pe lângă bijuteriile sentimentale, fosta actriță are o brățară Cartier Love de 7.350 de dolari și o brățară Jennifer Meyer de 3.000 de dolari, pe care le poartă adesea împreună.

La gât, Markle a etalat un colier Maya Brenner x Abigail Spencer, de 495 de dolari, conceput de fosta ei colegă din producția „Suits”. Colierul Clarity Retreat este realizat din cuarț transparent și te ajută să faci față provocărilor, conform site-ului web al mărcii.

„Este menit să te ajute să obții ceea ce îți dorești în viață și să renunți la orice nu funcționează. O piesă subtilă de cristal, purtabilă, care își protejează pacea astfel”, se arată în descriere.

Colierul conține o mulțime de simboluri pentru Markle, despre care se spune că a ales să stea departe de încoronarea lui Charles și de familia regală pentru a nu-și tulbura liniștea, potrivit biografului regal Omid Scobie.

Citeşte și: Tensiuni în familia regală. Lovitura neașteptată pe care Charles i-a aplicat-o fratelui Prințesei Diana

Citeşte și: Cât costă costumul roșu cu care Kate Middleton a apărut la o zi după încoronarea Regelui Charles si cărui brand aparține

Harry a stat puțin la încoronarea Regelui Charles, apoi a fugit la Archie

În timp ce Harry, în vârstă de 38 de ani, a bifat o apariție scurtă la Westminster Abbey, el fiind surprins în al treilea rând la încoronarea tatălui său de sâmbătă, Markle a rămas acasă, în Statele Unite, pentru a sărbători cea de-a patra aniversare a fiul ei, Archie.

Harry a plecat din Marea Britanie imediat după ceremonie și s-a întors în America pentru a fi cu familia sa, deoarece nu a fost invitat să participe la multe activități în weekend.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter