Recunoști adolescentul din imagine? Poza a fost făcută la debutul carierei

De Unica.ro, pe

Ai recunoscut personajul din imaginea de mai sus? Are 34 de ani și este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari de la noi. Chef Florin Dumitrescu, căci despre el este vorba, a început să cocheteze cu bucătărie de când era un adolescent. Tot din perioada adolescenței este și fotografia prezentată mai sus.

Chef Dumitrescu spunea în urmă cu ceva timp că a ales bucătăria pentru că i s-a părut o meserie de cursă lungă, care poate dura oricât îți dorești, chiar și până la o vârstă înaintată. Până să devină un bucătar de succes, Florin a avut mult de muncă. A început de jos, ca ajutor de bucătar și s-a înălțat treptat în carieră prin perseverență și pricepere.

Prima zi în bucătărie a lui Dumitrescu a fost, așa cum se întâmplă adesea la început de drum, un adevărat calvar.

”Era o cameră de 3 pe 4 plină cu cartofi noi în saci. Treaba mea era să spăl fiecare cartof în parte cu buretele sub jet de apă. Ţin minte că m-am apucat la 11.00 ziua, iar la 10.00 noaptea terminasem abia doi saci. Când am ieşit de acolo eram disperat, am plecat plângând, aşa am ajuns acasă. A fost traumatizant, nu mai voiam să mă întorc”, a povestit Dumitrescu, citat de spynews.ro.

Citeşte şi: Rețeta preparatului cu care Chef Florin Dumitrescu și-a cucerit soția

Citeşte şi: Anamaria Prodan a câștigat un prim proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Citeşte şi: De ce este Kate Middleton singura care poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta: „Meghan Markle n-are acest avantaj!”

Citeşte şi: Viviana Sposub a anunțat la „Bravo, ai stil! Celebrities” că este însărcinată

Îndrăgitul chef a mai spus că în domeniul gastronomic rețeta succesului stă în dorința de a învăța tot ce se poate din cât mai multe ramuri ale bucătăriei. Ca bucătar la început de drum, dacă rămâi și lucrezi într-un singur loc, riști să te plafonezi.

”În momentul în care înveţi meniul unui restaurant, schimbă restaurantul, nu ai de ce să mai stai acolo. După ce ajungi să fii foarte tare, adică să ştii să găteşti orice în mai multe feluri, atunci oricine îţi va da oricât ceri“, a precizat fostul jurat d e la “Chefi la cuțite”.

Cât despre incidentele din bucătărie, petrecute pe când era la început, Dumitrescu a menționat câteva exemple:

”Am scăpat o tavă cu mâncare pe jos în timpul service-ului şi am dat foc la o bucătărie. Norocul meu a fost că cineva a fost pe fază şi paguba n-a fost mare. În rest, nu prea, am mai întârziat mese, au fost scandaluri. ”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter