E război! Jennifer Aniston , scoasă din minţi de Angelina! Vezi de ce!

De Libertatea.ro, pe

Au împărțit același bărbat și se pare că împart și aceleași probleme. Deși neagă acest lucru, Jennifer Aniston și Angelina Jolie încă nu au încheiat războiul pornit în urmă cu mai bine de 7 ani, când actorul și-a înșelat soția cu actuala iubită.

După ce Jennifer Aniston i-a dat o lovitură grea Angelinei, planificând recepția de nuntă tot în Paris, la fel ca actorul Brad Pitt și iubita lui, a venit rândul brunetei să i-o plătească lui Jen. Bruneta, care abia a obținut autorizația de căsătorie cu actorul american, se pare că a ticluit un plan prin care data nunții ei să coincidă cu cea a lui Jennifer, aceasta din urmă urmând să pășească în fața altarului în luma mai, conform site-ului femalefirst.co.uk. Cu toate că a trebuit să se dea peste cap pentru acest lucru, deoarece castelul din Franța și invitații fuseseră anunțați că marele eveniment va avea loc la o altă dată, Angie nu s-a lăsat până nu a obținut ce a vrut.
Această nouă rundă ”a meciului” dintre cele două actrițe a început după ce Jennifer Aniston, care avea de gând să se căsătorească în secret cu Jason Theroux, undeva în Hawaii, a schimbat planurile și a decis să facă nunta în Franța, la fel ca Angie, și, mai mult, să invite aceleași celebrități.
Vezi mai multe pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter