Ray Liotta a murit în somn. Starul din „Goodfellas” avea 67 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 mai 2022, 09:40

Ray Liotta, cunoscut în special pentru rolul său din filmul „Goodfellas”, regizat de Martin Scorsese, a murit la vârsta de 67 de ani.

Ray Liotta se afla în Republica Dominicană, acolo unde filma pentru pelicula „Dangerous Waters”. Actorul american era cunoscut în special pentru rolul său din filmul lui Martin Scorsese „Goodfellas”, unde l-a interpretat pe mafiotul Henry Hill și a jucat alături de Robert De Niro și Joe Pesci, potrivit mirror.co.uk.

Ray Liotta avea o fiică, Karsen și era logodit cu Jacy Nittolo.

Citește și: Julia Roberts, siluetă de invidiat la 54 de ani, în costum de baie

Actrița Chrissy Metz a slăbit 45 de kilograme în cinci luni: „Vreau să am un corp sănătos!”

Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini înainte să devină mamă

Cea mai nereușită ținută de la Festivalul de la Cannes 2022

Cine era Ray Liotta

Actorul de la Hollywood s-a născut în New Jersey, la 18 decembrie 1954, şi a fost adoptat la vârsta de şase luni din orfelinatul în care fusese abandonat. Părinții adoptivi au mai primit în familie și o fată, Linda. Ray a aflat mai târziu că avea o soră biologică, un frate vitreg biologic și cinci surori vitrege biologice.

Drumul spre celebritate a început în 1986, când a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din „Something Wild”. De-a lungul carierei sale, Liotta a jucat în numeroase producții, cum ar fi „Field of Dreams”, „The Rat Pack”, unde l-a interpretat pe Frank Sinatra, „Hannibal”, „Narc”, „The Many Saints of Newark”, „Marriage Story”, „No Sudden Move”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter