Răspunsul fetiței pe care Donald Trump a întrebat-o dacă mai crede în Moș Crăciun. Conversația a devenit virală

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 27 decembrie 2018, 12:07

Donald Trump a pus la îndoială existența lui Moș Crăciun! Președintele american a întrebat-o pe o fetiță de 7 ani dacă mai crede în Moș Crăciun, iar răspunsul fetiței a devenit viral.

Collman Lloyd: „Credeam că va fi ocupat în seara de Crăciun”

După ce a aflat vârsta fetei, președintele a întrebat-o „la șapte (ani), e cam la limita, nu?”

„Da, domnule”, i-a răspuns fata. Ea a recunoscut, mai târziu, că nu știe ce înseamnă expresia „la limita”, potrivit publicației Post and Courier. Collman Lloyd, din Lexington (South Carolina), a mai declarat pentru ziar că este bucuroasă că a putut să stea de vorbă cu președintele Statelor Unite ale Americii: „A fost wow. Am fost șocată. Nu a fost emoționant, a trebuit să mă gândesc care a fost adevărul”, a spus ea.

După ce a vorbit cu Donald Trump, ea a lăsat împreună cu familia sa biscuiți cu glazură și lapte cu ciocolată pentru Moș Crăciun. Aceste cadouri au dispărut dimineața, iar sub pomul de Crăciun era un cadou cu numele său pe ea.

Scena s-a petrecut în Marea Sală de Mese de Stat la Casa Albă. Donald Trump și soția sa, Melania, au răspuns de Crăciun, unor apeluri telefonice de la copii, sub doi pomi de Crăciun uriași. Toți copiii care au sunat au vrut să intre în legătură cu NORAD, o agenție guvernamentală ce urmărește traseul lui Moș Crăciun în lume.

Melania si Donald Trump

Conversația dintre Collman Lloyd și Donald Trump:

Trump: Ce ai de gând să faci de Crăciun?

Collman: Cred că o să punem niște prăjituri afară și apoi ne petrecem timpul cu niște prieteni. Cam atât

Trump: Petreci bine

Collman: Da, domnule

Trump: Încă mai crezi în Moș Crăciun?

Collman: Da, domnule

Trump: Pentru că la șapte (ani) e marginal, nu?

Collman: Da, domnule

Trump: Tu simte-te bine

La finalul conversației, președintele zâmbește…

Părinții fetei s-au declarat impresionanți de conversația fetiței cu Donald Trump și preferă să păstreze ca amintire faptul că fiica lor a vorbit un moment cu președintele Statelor Unite: „Sunt profesoară și sunt de acord cu vocabularul. El a fost foarte drăguț, am fost foarte impresionantă în timpul convorbirii”, a declarat mama fetiței.

Fata a fost surprinsă, de altfel: „Credeam că va fi ocupat în seara de Crăciun”, a declarat Collman Lloyd pentru BuzzFeed News.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter