Donald Trump Jr., testat pozitiv cu noul coronavirus

De Adelina Duinea, pe

Donald Trump Jr. (42 de ani) a fost testat pozitiv cu noul coronavirus după doar câteva săptămâni de la vindecarea tatălui său, președintele Donald Trump (74 de ani).

Donald Trump Jr., testat pozitiv cu noul coronavirus

Într-un videoclip publicat pe Instagram sâmbătă, 21 noiembrie, omul de afaceri a mărturisit că va respecta protocolul și se va izola, în ciuda faptului că este asimptomatic.

A dezvăluit și că se testase pentru a putea merge într-o călătorie alături de fiul lui, excursie amânată pentru moment.

Urmăritorilor săi, Trump Jr. le-a cerut recomandări de cărți și seriale pentru a-și ocupa timpul în perioada de izolare.

Președintele Donald Trump a publicat un update asupra stării de sănătate a fiului său pe Twitter: „Fiul meu Donald este foarte bine. Mulțumim!”.

„Don a fost testat pozitiv la începutul săptămânii și s-a izolat imediat ce a aflat rezultatul”, a declarat unul dintre purtătorii de cuvânt ai omului de afaceri. „Este complet asimptomatic până la acest moment și urmează toate indicațiile autorităților.”

Fiul președintelui cu prima lui soție, Ivana Trump, se numără printre multe alte persoane de la Casa Alba diagnosticate cu noul coronavirus. Nu este clar de unde a luat virusul exact, însă participase recent la o petrecere organizată în timpul alegerilor.

Melania Trump: „Recuperarea după o boală îți dă timp de reflecție”

La respectivul eveniment au participat alți doi politicieni care au fost și ei testați pozitiv cu noul coronavirus. În octombrie, Donald Trump, soția lui Melania și fiul lor Barron (14 ani) au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

„Recuperarea după o boală îți dă timp de reflecție. Când soțul meu a fost transportat la clinică doar ca precauție, am petrecut mare parte timp reflectând asupra familiei mele”, a spus Melania atunci.

„M-am gândit și la sutele de mii de oameni din întreaga noastră țară care au fost afectați din cauza acestei boli care ne poate infecta pe toți. Trăim vremuri fără precedent, iar cu alegerile apropiindu-se, a fost ușor să cădem pradă energiilor negative.”

După ce a încurajat americanii să se spele pe mâini și să se distanțeze social, prima doamnă a Statelor Unite a conchis: „Deși suntem departe unii de ceilalți, suntem în asta împreună”.

Foto: Instagram

Citește și:

Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

Elon Musk devine al treilea cel mai bogat om din lume, surclasându-l pe Zukerberg

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter