Melania și Donald Trump, vaccinați anti-COVID-19 în secret

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 03 martie 2021, 14:40

Fostul președinte american Donald Trump (74 de ani) și soția lui Melania (50 de ani) s-au vaccinat anti-COVID-19 în secret în luna ianuarie. La momentul acela, perechea încă se afla la Casa Albă, a declarat luni, 1 martie 2021, un consilier de-al omului de afaceri pentru CNN, a relatat Digi 24. Deocamdată nu se știe ce vaccin au primit cei doi.

Melania și Donald Trump, vaccinați anti-COVID-19 în secret

Dezvăluirea vine după ce Donald Trump și-a îndemnat susținătorii să se vaccineze împotriva virusului în cadrul discursului avut la CPAC (Conservative Political Action Conference), reuniunea anuală a activiștilor și oficialilor aleși republicani din Statele Unite.

A făcut această declarație în ciuda faptului că unii dintre simpatizanții săi sunt foarte sceptici față de vaccinare. Această încurajare a marcat o schimbare notabilă în declarațiile fostul președinte, întrucât în timpul mandatului său, Trump a ignorat gravitatea pandemiei și a evitat respectarea măsurilor de siguranță precum distanțarea socială sau purtarea măștii.

La jumătatea lunii decembrie, tot potrivit CNN, un oficial de la Casa Albă a spus că lui Trump nu i se va administra vaccinul anti-COVID-19 până când nu-i va fi recomandat de echipa medicală de la Casa Albă. Același oficial a adăugat atunci că fostul președinte beneficia, la momentul acela, de cocktailul de anticorpi rămași în organism după infecția cu noul coronavirus.

Spre deosebire de Melania și Donald Trump, atât președintele Joe Biden (78 de ani), cât și vicepreședinta Kamala Harris (56 de ani) s-au vaccinat public în luna decembrie. Totodată, foștii președinți americani Barack Obama (59 de ani), George W. Bush (74 de ani) și Bill Clinton (74 de ani) au acceptat să se vaccineze public pentru a spori încrederea cetățenilor în vaccinurile împotriva COVID-19.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Reacția lui Selly după ce a fost amendat de ziua lui: „Susțin cu tărie că legea e complet stupidă”

EXCLUSIV Anisia Gafton – Cine este omul din spatele celor mai amuzante sketch-uri din online

EXCLUSIV! Andra, despre cum s-a redescoperit pe sine în pandemie, în ediția de martie a revistei Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter