Tiffany Trump, fiica cea mică a lui Donald Trump, s-a logodit

De Adelina Duinea, pe

Tiffany Trump (27 de ani) s-a logodit. Tiffany este fiica omului de afaceri din cel de-al doilea mariaj cu actrița Marla Maples (57 de ani).

Fostul președinte SUA mai are o fiică și trei fii, Ivanka (39 de ani), Donald Jr. (43 de ani) și Eric (37 de ani) din mariajul cu fostul model Ivana Trump (71 de ani) și Barron (14 ani) din actualul mariaj cu fostul model Melania Trump (50 de ani).

Tiffany Trump, fiica cea mică a lui Donald Trump, s-a logodit

Marți, 19 ianuarie, Tiffany a anunțat în mediul online că s-a logodit cu iubitul ei, Michael Boulos. „A fost o onoare să celebrez numeroase evenimente reper și istorice și să creez amintiri alături de familia mea în Casa Albă.

Niciunul n-a fost, însă, mai special decât logodna cu minunatul meu Michael!”, a scris în descrierea unei fotografii în care apare alături de logodnicul ei.

„Mă simt binecuvântată și extrem de încântată de acest nou capitol din viața mea.” Michael a publicat aceeași fotografie pe contul lui personal de Instragram. „M-am logodit cu iubirea vieții mele!

Abia aștept să începem acest nou capitol împreună.” Perechea și-a confirmat relația în mediul online în urmă cu doi ani. În ianuarie 2019, Tiffany a publicat prima fotografie alături de Michael.

La vremea aceea, People dezvăluia că Tiffany și Michael s-au cunoscut în clubul actriței Lindsay Lohan din Mykonos, Grecia, în vara anului 2018. Anul acesta, tot în perioada sărbătorilor, Tiffany a publicat o altă imagine alături de partenerul ei de viață.

„Începe să se simtă Crăciunul”, a scris în descrierea fotografiei. Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Vestea logodnei a venit cu mai puțin de 24 de ore până la inaugurarea președintelui Joe Biden în locul lui Donald Trump. La ceremonie vor cânta artiștii Lady Gaga, Demi Lovato, Justin Timberlake, Jennifer Lopez și John Legend. Donald Trump a declarat că nu va fi prezent la eveniment.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima iubită a lui Edward Sanda a murit: „Din păcate, ea s-a ridicat la cer”

Bianca Drăgușanu a confirmat zvonurile despre căsătoria cu Gabi Bădălău

Cântăreața BiBi, implicată într-un accident rutier grav: „Cel care a intrat în mine nu avea permis”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter