Prezentatoarea Pro TV Ramona Păuleanu este însărcinată

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:57

Vineri, 12 februarie 2021, Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo și corespondenta știrilor Pro TV, a anunțat în direct că este însărcinată. Pentru moment, jurnalista nu vrea să dezvăluie sexul bebelușului ei.

Prezentatoarea Pro TV Ramona Păuleanu este însărcinată

„Vreau să vă dau vestea cea mare. Sunt însărcinată și mă simt foarte bine. Nu vă spun încă ce este, vă spun așa pe episoade, am învățat și eu de la altele”, a spus Ramona Păuleanu, în cadrul Știrilor Pro TV.

Anul trecut, de Ziua Îndrăgostiților și de asemenea în direct, Ramona a dezvăluit cum a fost așteptată acasă de iubit. A spus că, atunci când a ajuns acasă, a găsit „multă pizza”.

Imagini în GALERIA FOTO de mai sus!

Mai precis, povestea ea, „mâncând mi-am dat seama că erau cutii de pizza puse în formă de inimă”, o surpriză mai puțin obișnuită de Ziua Îndrăgostiților. „Fiecare cu plăcerile lui. Eu nu am o inimă mare, am un stomac mare”, a explicat Ramona Păuleanu.

La începutul anului trecut, Ramona povestea pentru VIVA! cum s-a acomodat izolării impuse de pandemie. „Citesc, fac sport în casă, cu ocazia asta mi-am schimbat bicicleta statică și mi-am cumpărat una mai performantă.

Mai stau pe balcon și pur și simplu contemplu lucrurile din jurul meu: natura, animalele, cerul. Cred că această perioadă a fost și una de introspecție pentru mulți dintre noi. Mai ales pentru cei care nu au copii. Și cred că e bine.

Ne-am dat nouă înșine, fie și obligați, posibilitatea de a ne scruta puțin viața, sufletul, gândurile, proiecțiile de viitor. Cred că am uitat să ne mai gândim cu adevărat la noi, inclusiv să încercăm să ne cunoaștem puțin mai bine”, spunea atunci.

Foto: Instagram

Citește și:

Daniela Gyorfi, cadou inedit pentru ziua de naștere a soțului ei, George Tal

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Caroline Wozniacki este însărcinată cu primul ei copil! Fetiță sau băiețel?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter