Ramona Olaru și Cuza, prima întâlnire după despărțire

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 octombrie 2020, 11:33

Ramona Olaru și fostul ei iubit, Iulian Adrian Popescu, cunoscut drept Cuza, s-au despărțit în urmă cu aproximativ trei luni.

Fosta pereche s-a reîntâlnit recent în platoul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani. Cuza a venit alături de ceilalți doi colegi din trupa Noaptea Târziu pentru a oferi un interviu moderatorilor.

Ramona Olaru și Cuza, prima întâlnire după despărțire

Cât timp s-a aflat în emisiune, prezentatorii l-au atacat subtil. La un moment dat, Răzvan Simion a spus: „Nu i-a văzut nimeni la treabă, că ei n-au exact o meserie”.

Potrivit ultimelor postări ale Ramonei din mediul online, perechea nu a avut o despărțire amicală. Vedeta TV a publicat în urmă cu puțin timp un mesaj cu subînțeles:

„Scuze. Eu nu sunt Adele. Nu îți doresc tot binele, nici nu vreau să găsesc pe cineva ca tine, totuși, doresc să dau foc tuturor lucrurilor tale”.

De asemenea, mesajele din mediul online nu s-au oprit aici. „Să urăști oamenii necesită prea multă energie. Doar prefă-te că sunt morți”, este cel mai recent mesaj publicat de Ramona în mediul online.

Ramona a divorțat în urmă cu un an

În vara anului trecut, Ramona confirma că s-a separat de soțul ei, Bogdan Olaru, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3.

Decizia a fost luată în urma mai multor încercări de reechilibrare a relației dintre cei doi. „Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia.

A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp. După multe încercări, însă, și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța.

Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit.

Nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”, au dezvăluit atunci surse din anturajul Ramonei, pentru Unica.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum a depășit Amna divorțul de soțul ei după 9 ani de mariaj și 12 de relație?

Luminița Anghel s-a căsătorit cu primii doi soți pentru că „au cerut-o de nevastă”

Geanina Ilieș, despre divorț: „Voiam o familie pentru că asta văzusem în familia mea”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter