Ramona Olaru, de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, cea mai sexy asistentă TV, divorțează

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 25 iunie 2019, 12:12
Ramona Olaru, considerată asistenta cu cele mai lungi picioare și, totodată, cea mai sexy asistentă TV, se află în plin proces de divorț. 

Ramona Olaru, sexy-asistenta emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” și fostă asistentă în emisiunea „Prietenii de la 11”, și soțul său, Bogdan Olaru, își spun adio după o relație de 5 ani și un mariaj care a durat 3 ani, iar motivele par să fie legate de incompatibilitatea celor doi, însă la mijloc s-ar afla și o suspiciune de infidelitate: Soțul meu e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine cu rău, ba eram, ba nu eram. (…)

Amândoi suntem geloși. Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial și a pornit mare scandal. Nu îl iert dacă mă înșală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva înseamnă că vrea altceva și atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine?”, – a spus Ramona Olaru pentru sursa citată.

Ramona Olaru se pare, conform aceleiași surse, că ar fi fost surprinsă într-o ipostază mai puțin confortabilă pentru soțul său cu un tânăr în Parcul Herăstrău. După acest episod, ar fi existat o ceartă, iar Bogdan ar fi înaintat actele de divorț.

Vezi imagini cu cea mai sexy asistentă de televiziune în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter