De ce s-ar fi despărțit, de fapt, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru. Lovitura primită de asistenta de la „Neatza” înainte să rupă logodna

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 20 aprilie 2023, 14:10

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se pregăteau de căsătorie, însă drumurile lor s-au despărțit. Cei doi au anulat logodna și, între timp, și-au refăcut viețile cu alte persoane.

Deși nu mai formează un cuplu de ceva timp, admiratorii lor nu s-au putut abține să nu se întrebe ce anume a dus la această ruptură dintre cei doi. Și se pare că de vină este infidelitatea. Cătălin Cazacu ar fi înșelat-o pe asistenta de la „Neatza” chiar în apartamentul în care locuiau împreună.

De ce s-ar fi despărțit Ramona Olaru de Cătălin Cazacu

Potrivit Cancan, Cătălin Cazacu a înșelat-o pe Ramona Olaru cu o tânără care lucrează la un videochat. Mai mult, se pare că motociclistul chiar a petrecut Paștele cu aceasta.

După ce a aflat că logodnicul ei conversa cu o atlă femeie, Ramona Olaru i-a cerut socoteală. A ajuns să îl ierte, în cele din urmă, după ce Cazacu a convins-o că tânăra a ieșit definitiv din viețile lor. Așa că a decis să îi mai dea o șansă, mai ales că se pregăteau să ajungă în fața altarului.

Citește și: Cătălin Cazacu a spus cum a început relația dintre el și Ramona Olaru

Pe de altă parte, motociclistul avea alte planuri și se pare că nu a renunțat deloc la amanta sa.

Într-o seară, asistenta s-a întors mai devreme acasă și l-a surprins pe logodnicul său în pat cu o altă femeie. Acela a fost momentul în care Ramona a decis să pună punct oricărei relații cu Cătălin Cazacu. Și-a făcut bagajele și a plecat, decisă să nu mai facă greșeala de a-l ierta pe cel care a trădat-o.

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au rupt logodna? Ce a postat asistenta TV în mediul online

Asistenta de la „Neatza” are un nou iubit

La câteva luni de la despărțirea de Cătălin Cazacu, Ramona Olaru s-a lăsat cucerită de un alt bărbat. Milionarul Mircea Babagianu este cel care a reușit să o facă pe asistenta de la Antena 1 să acorde o nouă șansă iubirii.

Ramona a confirmat relația cu Mircea, după ce a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare alături de iubitul ei.

Citește și: Cum și-a câștigat Ramona Olaru primii bani. „Trebuia să fac niște bani, ca să plec la București”

Mircea Babagianu are 25 de ani și este fiul fostului șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița, Gheorghe Babagianu, notează TV Mania.

Cât despre foștii iubiți, Ramona Olaru spune că a ales să nu păstreze legătura cu niciunul. Nici măcar cu Cuza de la Noaptea Târziu, care îi este și coleg de platou la matinalul de la Antena 1.

Citește și: Ce relație au Ramona Olaru și mama lui Cătălin Cazacu: „Pentru ea e ciudat”

„Eu cu bărbații cu care am fost în relații nu mai am nicio legătură, de nicio natură. De ce aș avea? Dacă tu n-ai fost ok cu mine în perioada în care mă cunoșteai, cum ai putea fi după aceea? Ce mai ai tu să-mi dai?”, a explicat Olaru în timpul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ramona Olaru

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter