Ramona Bădescu, despre fostul soț: „M-a lovit foarte mult fără nicio justificare”

De Mădălina Manole, pe
Ramona Bădescu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Actrița este însărcinată cu un băiețel și va deveni mamă pentru prima dată la 50 de ani.

Ramona Bădescu nu a oferit prea multe detalii despre tatăl copilului său, însă este fericită și împlinită alături de acesta. Actrița a trecut printr-un divorț în anii 2000, o despărțire care i-a lăsat urme adânci în suflet, fostul său soț, un om de afaceri italian alături de care a stat 7 ani, fiind agresiv și violent cu aceasta:

„Nu păstrăm legătură. Este una dintre persoanele cu care nu păstrez legătură. Întotdeauna mi-a plăcut să rămână o legătură când s-a terminat o iubire, să rămână respect. Cu soţul meu nu, pentru că m-a lovit foarte mult fără nicio justificare, fără niciun sens. Mi-a făcut foarte mult rău gratuit, dar de fapt şi-a făcut lui. (…) A fost foarte rău, s-a comportat că orice bărbat rău când se termină o relaţie şi nu pentru că e italian, cred că şi mulţi bărbaţi din România încearcă să lovească şi cred că jignind femeia obţin mai mult”, – mărturisea Ramona Bădescu pentru publicația The One, în urmă cu mai mulți ani.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter