Ramona Bădescu se căsătorește cu iubitul italian: „E un tată minunat”/ Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Sâmbătă, 01 aprilie 2023, 14:16

Ramona Bădescu se pregătește de nuntă la aproape 55 de ani. Avem primele declarații ale actriței despre căsătoria cu partenerul de viață, italianul Fabio Cali.

Ramona Bădescu a avut o apariție ravisantă la lansarea Kanal D2, postul deținut de Dogan Media International. Artista arăta mai bine ca niciodată, semn că perioada frumoasă prin care trece o împlinește.

Ramona are un băiețel de trei ani pe care îl consideră marea ei realizare. Ba mai mult, face planuri de nuntă alături de iubitul ei, Fabio Cali, cu care are o relație de câțiva ani și alături de care a devenit mamă.

Ramona Bădescu, despre fiul ei, Ignacio

„Ignacio e opera mea cea mai frumoasă, realizarea mea minunată, iubitul meu. E totul pentru mine. Are trei ani și e la grădiniță. Am scăpat trei zile de la Roma, mâine mă întorc, îl iau de la grădiniță și stăm toți îmbrățișați la sfârșit de săptămână. Ne pupăm, ne iubim și ne jucăm”, a mărturisit Ramona Bădescu pentru UNICA.RO.

Ignacio e un copil energic, care reușește să aducă zâmbetul pe fața celor ce îl cunosc. „E sânge sicilian și oltean, dar e foarte dragostos, plin de iubire. Eu suflet minunat pe care Dumnezeu mi l-a dat. Târziu, dar îi mulțumesc că mi l-a dat”, mai spune vedeta.

Citeşte și: Ramona Bădescu, invidiată de Elena Ceaușescu: „Era geloasă pe orice femeie”

Ramona Bădescu trăiește o dragoste fără sfârșit

Ramona Bădescu a redescoperit dragostea în Italia, deși la început nu a crezut prea mult în această poveste, dar viața i-a schimbat toate planurile.

„Nu credeam că o să fim unul în viața celuilalt. A fost o cucerire lentă, dar foarte determinată. M-a cucerit și continuă să mă cucerească în fiecare zi”, susține Ramona pentru UNICA.RO.

Li s-a întâlnit privirea la un eveniment, apoi au urmat alte întâlniri providențiale. „Ne-am cunoscut la un eveniment și ne-am reîntâlnit întâmplător după două zile. Are un caracter puternic, e o persoană determinată, un Săgetător ca și mine și un tată minunat”, mărturisește Ramona.

Cei doi fac acum planuri de căsătorie. „Am discutat despre căsătorie, este în programul nostru”, adaugă Ramona pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și iubitul ei, Fabio Cali, după ce au devenit părinți

Femeile sunt mult mai respectate în Italia, spune actrița

Vedeta recunoaște că bărbații din Italia au multe calități și știu cum să își maifeste respectul. „Am împlinit 33 de ani de când trăiesc în Italia, la Roma. Femeile sunt mult mai respectate în societatea italienească, decât în România. Bărbații încă mai deschid ușa la mașină, sunt mai atenți, mai gentili, mai curtenitori”.

Ramona Bădescu face spectacol de ziua ei

Ramona Bădescu are un motiv pentru care face mai multe vizite în România. Solista pregătește pentru ziua ei de naștere un spectacol grandios.

„Am fost în decembrie și acum, în martie, pentru că vreau să pregătesc spectacolul meu, Pasiune. Va avea loc de ziua mea, la Teatrul Național. Pe 29 noiembrie împlinesc 55 de ani, așa că va fi un eveniment special. Mama a venit să mă vadă, e la București, a vrut să îmi fie alături în aceste zile”, mai spune ea.

Kanal D2 emite din 2 aprilie

Postul Kanal D2 începe să emită duminică, 2 aprilie, de la 19:00, odată cu lansarea noului sezon „Bravo, ai stil!”, prezentat de Ilinca Vandici.

Sursă foto: Facebook, Pr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter