RALUKA ne cântă „Acum”

De Unica.ro, pe

Raluka, una dintre cele mai puternice voci feminine din România, cu un timbru vocal inconfundabil, jurat la show-ul muzical „Superstar”, lansează piesa „Acum”, împreună cu HaHaHa Production. „Acum” este o piesă de dragoste sub forma unui ultimatum, acum ori niciodată.

RALUKA ne cântă „Acum”

„«Acum» este o piesă de iubire, un wake-up call, mai exact. Este o situație actuală cu care se confruntă fiecare dintre noi, pentru că nu știm să prețuim ce avem, o facem după ce pierdem acel lucru, om sau șansă. Vreau ca voi, cei care ascultați această piesă, să înțelegeți că nu este una tristă, ci din contră, este mai mult un sfat. Atunci când întâlniți iubirea, când găsiți acel om special din viața voastră, să îl țineți acolo, nu fugiți și nu lăsați iubirea să vă scape printre degete. Eu zic să facem așa: Voi ascultați piesa, vă faceți timp pentru iubire, și îmi spuneți după ce părere aveți”, declară Raluka.

Colaborarea cu HaHaHa Production a luat amploare în urma unui câmp muzical unde au fost compuse „Acum”, dar și multe alte piese care se vor lansa anul viitor. Piesa este o co-producție între HaHaHa Production și Ghost Records. Textul și muzica piesei sunt compuse de Dorian Micu, Roland Kiss, Ana Stancu și producția îi aparține lui Roland Kiss.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter