Raluka, confesiuni din viața intimă: „În momentul ăsta, sunt singură. Îmi doresc copii!”

Raluka (32 ani) este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Cântăreața, deși are succes în plan profesional, este discretă când vine vorba despre viața privată și despre relațiile ei romantice. Jurata de la SuperStar România, marca Pro tv, recunoaște că atunci când iubește, se dedică total celeilalte persoane.

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Alexandra Raluca Nistor, pe numele ei real, a explicat că nu este într-o relație în acest moment. Întrebată cum arată bărbatul care ar putea să o cucerească, artista a răspuns că și-ar dori să fie un om bun: „în primul rând, trebuie să fie bărbat, avem o problemă în ziua de azi cu asta. Femeile au devenit extrem de independente și de puternice, iar bărbații invers (…)”.

Vezi video:

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Îmi doresc copii”

Fosta concurentă de la Asia Express, din sezonul 1, spune că a făcut „toate tâmpeniile în dragoste”, mai ales că este o fire impulsivă.

Da, am înșelat. Nu știu de ce am impresia că o să mai înșel la viața mea. (…) Îmi doresc copii, chiar încerc să-mi petrec foarte mult timp cu nepoțeii mei, de trei și nouă ani. Amândoi seamănă cu mine, parcă ar fi ai mei. Nepoțica de trei ani o să fie cântăreață 100%. Cântă non-stop”, a mai povestit artista la podcast.

„Când voi avea o relație, nu mă voi ascunde”

Potrivit unui interviu acordat în exclusivitate pentru revista Unica, celebra cântăreață a explicat faptul că nu orice bărbat care apare în jurul ei ar putea fi un potențial iubit.

„Adevărul e că orice bărbat care a stat lângă mine pe undeva și au apucat să ne pozeze (n.r. paparazzi), a fost instant presupusul meu iubit. Se inventează tot felul de povești, dar nu înțeleg de ce nu mă sună să mă întrebe pentru că, repet, sunt mai sinceră decât e cazul. Îmi sunt prieteni toți, sunt singură, atunci când voi avea o relație, nu mă voi ascunde”, a povestit ea pentru sursa citată.

Zvonuri după ce Raluka și Pepe s-au afișat împreună

Mare mirarea le-a fost fanilor celor doi artiști, după ce Raluka și Pepe au fost văzuți împreună anul trecut la petrecerea Anei Baniciu, prietena cu care Raluka a și câștigat sezonul 1 al show-ului Asia Express de la postul Antena, scrie Viva.ro.

Gesturile foarte apropiate dintre cei doi i-au pus pe gânduri pe fani, sperând ca foștii concurenți de la „Te cunosc de undeva” să fie împreună. În realitate, Raluka și Pepe sunt simpli prieteni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter