EXCLUSIV! Raluka a spus adevărul despre relațiile anterioare: „Orice bărbat care a stat lângă mine…”

De Bianca Prangate, pe

Raluka este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, însă ea a reușit să își păstreze mereu viața intimă departe de lumina reflectoarelor. Într-un interviu exclusiv, ea ne-a spus adevărul despre relațiile ei anterioare.

La 30 de ani, Raluka este deja un nume bine cunoscut în industria muzicală. Este spontană, asumată și nu îi este teamă să spună ceea ce gândește. Ea ne-a lăsat să o descoperim într-un interviu exclusiv, care poate fi citit integral în ediția de octombrie a revistei Unica, pe a cărei copertă și apare.

De-a lungul timpului, despre Raluka și relațiile ei au apărut mai multe zvonuri. Când am întrebat-o cum le gestionează, ea a explicat: „Ooo, ăsta e ultimul lucru care mă interesează în ultima perioadă. Adevărul e că orice bărbat care a stat lângă mine pe undeva și au apucat să ne pozeze, a fost instant presupusul meu iubit. Se inventează tot felul de povești, dar nu înțeleg de ce nu mă sună să mă întrebe pentru că, repet, sunt mai sinceră decât e cazul. Îmi sunt prieteni toți, sunt singură, atunci când voi avea o relație, nu mă voi ascunde”.

Citește și: Unica de octombrie te așteaptă! Raluka, diva sexy și fără inhibiții, pe copertă

Citește și: Linda Evangelista, de nerecunoscut după ultimele intervenții estetice: „Am fost desfigurată cu brutalitate!”

Citește și: Anca Serea, despre timpul petrecut în cuplu după 6 copii

Citește și: Andreea Marin, prima apariție TV după vindecarea de COVID-19

Artista a povestit însă și despre felul în care mass media publică uneori informații false despre ea, fără ca măcar să o contacteze înainte. Întrebată fiind când a simți că presa i-a încălcat libertatea mai mult ca oricând, Raluka a răspuns: „Sincer, nu prea au avut ocazia să se bage în intimitatea mea pentru că nu am dat voie”.

Ea a spus apoi că într-o zi chiar s-a întâmplat ca sora ei să dea peste o știre falsă care o viza pe artistă. Cum au decurs lucrurile? „Acestea sunt lucrurile pe care le fac cel mai des, scriu tot felul de aspecte pe care nu le verifică înainte”, a început Raluka. „Chiar m-a sunat într-o zi sora mea să îmi spună că «intrasem într-o locuință dubioasă a unui bărbat». Era George Hora și intram la el în studio să lucrăm la niște piese noi. Acesta este un singur exemplu din foarte multe. Nu mă deranjează atât timp cât sunt verificate informațiile și când nu ii afectează pe cei din jurul meu”.

Revista Unica de octombrie se găsește din 23 SEPTEMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter