Mama Ralukăi, operată de diabet. „Există operație de diabet tip 2, nu mulți știu acest lucru”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 noiembrie 2021, 14:36

Mama Ralukăi a fost de curând operată de diabet de tip 2 în Turcia. La câteva zile de la intervenție, solista a vorbit despre cum decurge recuperarea mamei sale, dar și despre cum a decurs operația. „Totul a decurs minunat, sunt foarte mulțumită, și eu, și mama. S-au făcut 10 zile deja și este foarte bine”, a declarat jurata „Superstar România”.

Mama Ralukăi, operată de diabet de tip 2. Cum se simte mama solistei

„Suntem în continuare în recuperare. Va ține un regim foarte strict 3 luni. Depinde de tine dacă rezolvi sau nu. De mâine trece pe piureuri. Ea știe bine, nu are o problemă să țină un regim, nu este ceva extraordinar. Nu e rău, adică e un stil de viață sănătos”, a continuat.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Ne bucurăm foarte tare, ea e bucuroasă că a reușit. Sincer, când vine vorba despre această operație, de care nu știe nimeni, este important să ai un specialist care să îți explice. Trebuie să ne documentăm din surse sigure, pentru că în România toți știm să facem de toate. (…) Mama merge bine din prima zi, își face turele, și-a făcut turele prin spital, a fost drăguț”, a adăugat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce-l deranja pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu în timpul relației lor

Nicole Cherry, despre ultimele luni de sarcină: „Nu mai e așa ușor”

Pavel Stratan, despre mariajul fiicei sale: „Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra”

„S-a declanșat diabetul de tip 2 de vreo 5 ani, 6 chiar, în urma unui accident vascular. A primit instant tratament în spital și a fost pe tratament încontinuu. Există operație de diabet tip 2, nu mulți știu acest lucru. Mama lua foarte multe medicamente, pentru că are mai multe probleme de sănătate”, a mai spus.

„Diabetul nu stagnează, ajunge să strice totul și mai tare. Se pot pierde membre, vederea, multe. E o problemă mare, asta vine ca o rezolvare minunată, mai ales în situația mamei mele. Încă nu cred foarte mulți, mă întreabă dacă se rezolvă de tot. Da, se rezolvă de tot”, mai mărturisea Raluka recent, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter