EXCLUSIV! Raluka ne-a dezvăluit cel mai jenant moment al ei – ce a putut să facă în direct!

De Bianca Prangate, pe

Raluka este nu doar o artistă desăvârșită, ci și o femeie asumată, care recunoaște când greșește. În luna octombrie apare pe coperta revistei Unica într-un pictorial de excepție.

Are 30 de ani și este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. În prezent este jurat la emisiunea „SuperStar”, rol care vine la pachet cu multe emoții și povești inedite. Despre toate acestea și nu numai ne-a vorbit într-un interviu exclusiv în revista Unica de octombrie, pe a cărei copertă și apare.

Raluka a recunoscut că este genul de om care nu știe întotdeauna când să spună „nu”. „Crezând că trebuie să mulțumesc pe toată lumea, nu am știut să spun nu”, a povestit ea. „Sincer, nici acum nu prea știu, dar acum am echipa care spune nu în locul meu. A fost foarte important momentul în care am înțeles că nu sunt pentru toată lumea”.

Citește și: Unica de octombrie te așteaptă! Raluka, diva sexy și fără inhibiții, pe copertă

Citește și: Jojo, despre pictorialul nud din Playboy: „Sunt foarte liberă în gândire”

Citește și: Will Smith a recunoscut că el și soția au un mariaj deschis. „Căsătoria nu poate fi o închisoare”

Citește și: Ce soacră frumoasă are Dani Oțil! Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru mama ei

Cu aceeași sinceritate, ea ne-a povestit și despre unul dintre cele mai jenante momente din viața ei profesională. A spus că acela este „momentul în care am uitat că am emisiune și m-am trezit cu 30 de minute înainte să intru în direct”, înainte să adauge: „Nu știu cum am condus până acolo, dar știu că am intrat în direct ca la ștafetă pe 3,2,1… bună ziua, mașina cu cheia în contact lăsată în stradă cu ușa deschisă… ceva rău”.

Pe același fir plin de umor, Raluka ne-a zis și cum ar reacționa dacă s-ar întâlni cu o clonă de-a ei. Răspunsul ne-a făcut să râdem cu poftă: „Cel mai probabil ne-am înțelege din priviri și am face lucrurile să se întâmple repede pentru că eu sunt o persoană incredibil de activă, îndemânatică și destul de rapidă. Mă enervează oamenii lenți, deci probabil din punctul ăsta de vedere am fi foarte potrivite. Aaa, și am cânta împreună mult tare! Dar nu ați vrea să fiți martorii unor certuri între mine și clona mea :)). Prima ceartă ar fi și ultima, cu siguranță”.

Revista Unica de octombrie se găsește din 23 SEPTEMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter