Cine este iubitul Anei Baniciu? S-au sărutat pasional în văzut tuturor

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 septembrie 2021, 10:18

Alături de Raluka (31 de ani), Ana Baniciu (28 de ani) concurează în sezonul 16 al emisiunii Te cunosc de undeva, difuzată de Antena 1. Recent, în mediul online, Raluka a publicat o imagine în care Ana este îmbrățișată de iubitul ei. Cine este bărbatul?

Cine este iubitul Anei Baniciu? S-au sărutat pasional în văzut tuturor

Ana Baniciu, fiica celebrului cântăreț Mircea Baniciu, este reținută când vine vorba despre viața sa intimă. Cu toate acestea, din decembrie 2020, Ana s-a decis să-și împărtășească povestea de dragoste și în mediul online.

De curând, pe Instagram, artista a publicat primele fotografii în care ea și Edy se sărută. „#PreaMultăIubire”, a scris artista Raluka pe imaginile video repostate de Ana. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

În septembrie 2020, Ana a publicat la story o imagine alături de Edy Kovacs. Deși atunci nu a confirmat cu subiect și predicat, faptul că nu a negat speculațiile și că petreceau extrem de mult timp împreună arăta că cei doi formau un cuplu. Ulterior, pe 24 decembrie 2020, Ana a publicat primele două imagini cu Edy în profil.

În dreptul lor a scris: „Nici nu știu ce să scriu pentru că este pentru prima dată când fac o postare atât de personală și am emoții! 🙈 Să aveți sărbători minunate, înconjurați de iubire! Eu sunt cea mai fericită! ♥️”. Mai multe imagini cu cuplul găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Ana a ajuns în lumina reflectoarelor prin intermediul serialului „Pariu cu viața” și a continuat apoi să-și clădească un nume în muzică. Crescută într-o familie de muzicieni, și-a dorit de mică să se remarce în plan artistic – și a reușit, prin talent și muncă.

Vorbind cu Pagina de Psihologie despre rolul numelui „Baniciu” în cariera sa, Ana a mărturisit: „M-a și ajutat, dar m-a și încurcat uneori! Oamenii care judecă după aparențe au crezut că majoritatea lucrurilor dobândite de mine în ultimii ani sunt datorită numelui.

Din cauza asta, am fost nevoită să muncesc mai mult. Ca să demonstrez că nu numele este cel care m-a ridicat, ci munca mea – depusă de când eram mică! Mă mândresc cu numele ăsta și respect enorm munca tatălui meu … Încerc să nu stric nimic!”.

Foto: Instagram

Citește și:

Andrei Ștefănescu și Antonia, fosta soție, din nou împreună cu ocazia aniversării fiului lor

Cum au petrecut Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, Dragobetele?

Cristina Ich, dezvăluire emoționantă despre viața și mama ei: „Foarte puțină lume știe lucrul ăsta”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter