EXCLUSIV! Raluka, cu toate cărțile pe masă în Unica de octombrie: „De foarte multe ori ajung să fiu dezamăgită de oameni”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Joi, 23 septembrie 2021, 10:38

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din România ultimului deceniu, iar în luna octombrie apare pe coperta revistei Unica într-un pictorial de excepție.

Are 30 de ani și nu se teme să spună lucrurilor pe nume – acesta este unul dintre multele motive pentru care noi ne-am îndrăgostit de Raluka. În prezent este jurat la emisiunea „SuperStar”, rol care vine la pachet cu multe sentimente și povești. Despre acele povești – dar și despre altele, mai puțin cunoscute – ne-a vorbit într-un interviu exclusiv.

Raluka crede că unul dintre defectele ei este să le treacă oamenilor cu vederea orice greșeală. Când am rugat-o să detalieze, ea a spus: „În ultima perioadă am învățat să trec și mai repede peste greșelile lor, în funcție de comportamentul lor de până atunci. Dacă un om face pentru tine zece lucruri bune, dar greșește o dată, aleg să mă gândesc la tot ce a făcut bun pentru mine și să iert greșelile, pentru că suntem oameni și cu siguranță și eu le greșesc lor. De foarte multe ori ajung să fiu dezamăgită de oameni, pe unii aleg să îi uit, iar pe cei care merită aleg să îi iert”.

Ea a vorbit însă și despre oamenii care au avut o influență majoră asupra ei – fie că acea influență a fost una bună sau rea. „Sincer, toți oamenii pe care îi întâlnesc am impresia că îi întâlnesc cu un scop”, a recunoscut Raluka. „De la fiecare am câte ceva de învățat și reușesc la unii să-mi dau seama destul de repede care e rolul lor în viața mea sau pentru ce sunt ei aici. Nu mă refer doar la părțile bune, ci și la dezamăgiri și la trădări, dar și la ei ca oglindă a mea. Reușesc să îmi descopăr defectele prin intermediul anumitor oameni și încerc să le corectez”.

Cu toate astea, persoanele care au influențat-o cel mai mult sunt chiar cele din sânul familiei: „Părinții mei au avut cea mai mare influență asupra mea, de la ei am tot ce sunt eu astăzi”, a spus Raluka.

Foto – George Pruteanu

Make-up – Anca Buldur

Hair Style – Adonis Enache (Balmain Hair Couture Ambassador, Endorphin Lab)

Stilist – Irina Hartia

Vestimentație și accesorii – Dior, magazinul Mengotti; Seen Users; Balenciaga; Rhizome; Girissima; Burberry; Mugler

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter