Raluca Pastramă, din nou îndrăgostită? Ce videoclip a postat pe Instagram

De Unica.ro, pe

Pepe (41 de ani) și Raluca Pastramă (30 de ani) au divorțat în februarie 2021. Fosta pereche are împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). Recent, solistul a confirmat că formează un cuplu cu o tânără make-up artistă numită Yasmine Ody (26 de ani).

Recent, în mediul online, Raluca a publicat un videoclip din care reiese că este din nou îndrăgostită. După apariția fotografiilor cu Pepe și Yasmine în presă, Raluca a declarat pentru Playtech:

„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenție, aproape în permanență. Așa este el construit și cred că așa și trebuie înțeles!”.

Raluca Pastramă, din nou îndrăgostită? Ce videoclip a postat pe Instagram

Pe Instagram, Raluca a publicat un videoclip de pe aplicația Tik Tok. În fundalul imaginilor video cu un cuplu, un bărbat narează: „Dacă ne îndrăgostim, ne îndrăgostim ca nebunii. Dacă ținem la cineva, o facem cu tot sufletul. E vorba de acea dragoste care nu caută răspunsuri, nici timp sau motive, ea există și umple cu sens două vieți”.

Tot de curând, despre o nouă relație, Raluca a mai spus pentru Playtech: „Acum nu mă interesează anumite lucruri, am alte priorități. Nu simt nevoia unei aproprieri fizice sau psihice. M-am gândit mereu că voi fi soția unui singur bărbat.

Nu mi-am imaginat vreodată că voi îmbrăca rochia de mireasă mai mult decât o dată în viață. Iar la capitolul acesta am eșuat. Trebuie să învăț din greșeli, fiindcă am înțeles că poți face greșeli și la 40, și la 50 de ani, și mai târziu. Și apoi trebuie să înveți să le accepți!”.

Citește și:

Pepe crede că Oana Zăvoranu este „cea mai mare greșeală” din viața lui

Reacția Oanei Zăvoranu după ce Pepe a numit-o „cea mai mare greșeală” din viața lui

Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, criticată în mediul online pentru acest gest

Tot pentru Playtech, Raluca a dezvăluit de ce a pus punct relației cu Pepe. „Eram prea copilă când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil. Nu am știut să manageriez, să controlez anumite situații și lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc.

Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproș pentru nimeni ce spun acum, ci doar o constatare. Am ales atunci să trec în planul al doilea, să-i pun pe ceilalți în prim-plan. Azi nu aș mai face aceeași alegere.

Nu e bine să te neglijezi, să accepți să intri pe un plan secundar, fiindcă așa m-am pierdut pe mine însămi. În viață trebuie să înveți să ai grijă și de tine. Nu faci asta, comiți o greșeală care te poate costa foarte scump!”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter