Raluca Pastramă, agresată fizic de Pepe. Fosta soție a artistului a cerut poliției ordin de protecție

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 noiembrie 2020, 10:48

Divorțul dintre Pepe (41 ani) și Raluca Pastramă (28 ani) este în momentul de față un subiect fierbinte în presa mondenă. Recent, au ieșit la iveală noi detalii șocante din viața celor doi. Fosta soție a lui Pepe a solicitat autorităților un ordin de protecție după ce ar fi fost agresată de artist, în urmă cu câteva zile, chiar în fața fetițeor pe care cei doi le au împreună. Totul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, când Raluca și-a dus fetele la baza sportivă Dinamo, din Capitală, pentru cursurile de tenis. Pepe și-a făcut și el apariția la fața locului, iar la scurt timp între el și Raluca a avut loc un schimb de replici dure și o serie de atacuri fizice din partea cântărețului care ar fi agresat-o fizic în fața fetițelor.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

După incident, Raluca Pastramă a făcut o plângere la poliție împotriva lui Pepe pentru lovituri și alte violențe.

„Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, pâna la 6 luni”, au declarat surse din Poliție pentru Click!.

Citeşte şi: Pepe și Raluca Pastramă au divorțat: „Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii”

Pepe și Raluca au decis să divorțeze la începutul lunii noiembrie. Pepe a făcut anunțul în mediul online, într-un videoclip publicat pe YouTube. Cei doi au împreună două fiice, Maria (7 ani) și Rosa Alexandra (4 ani).

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter