Radu Vâlcan, prima declarație despre cel de-al treilea copil

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 08 ianuarie 2021, 14:28

Adela Popescu (34 de ani) și Radu Vâlcan (43 de ani) vor deveni părinți pentru a treia oară. Prezentatoarea TV a făcut anunțul în cadrul emisiunii Vorbește Lumea pe care o moderează. Perechea s-a căsătorit în anul 2015 și mai are împreună doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

„Vom mai avea un nepoțel. Adică sunt însărcinată. (…) Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: «Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte». Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată.

Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie”, a spus Adela.

Radu Vâlcan, prima declarație despre cel de-al treilea copil

„Am aflat că vom deveni din nou părinți cu aproximativ trei luni și ceva în urmă, aproape patru luni. Noi știam, evident, dar am așteptat momentul oportun, să dăm vestea. Să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă.

Acum suntem fericiți. Îi simțim și pe cei aproape nouă că împărtășesc aceleași trăiri pe care le avem și noi acum, în momentele acestea”, a spus Radu Vâlcan pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Despre sexul bebelușului, Radu a mai spus: „Vom vedea. Cel mai important este că bebelușul și Adela sunt sănătoși, și eu”. „Frățiorii au aflat deja, iar cel mare, Alexandru, își face planuri cum îi îmbracă pe ceilalți doi în eroii lui în pijamale și toate personajele acestea pe care le „îmbrățișează” zi de zi.

Sunt fericiți, în special cel mare, pentru că înțelege mai multe. Abia așteaptă”, a mai povestit actorul, potrivit aceleiași surse. În urma anunțului sarcinii, Adela a dezvăluit și că se va retrage, emisiunea Vorbește Lumea urmând să fie prezentată de Cove și de artista Lora.

„Da, într-adevăr, va rămâne mai devreme acasă. Este și perioada aceasta destul de agitată cu pandemia. Încercăm să ne protejăm pe noi, pe bebeluș, pe copii, pe cei în vârstă cu care interacționăm aproape zilnic. Sunt mai multe motive pentru care a ales să rămână acasă până se liniștesc lucrurile”, a mai explicat Radu.

Foto: Instagram

Citește și:

O prezentatoare TV este sosia Antoniei! Cât de mult îi seamănă

Iulia Albu, noi acuzații la adresa fostului soț, Mihai Albu: „Îmi este FRICĂ de acest om”

Roxana Blagu, izolată de fiul ei de 6 luni din cauza infecției cu noul coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter