Radu Vâlcan, detalii din căsnicia cu Adela Popescu: „Știam că vom ajunge aici”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 18 septembrie 2018, 12:54
Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unui dintre cele mai solide și mai îndrăgite cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi au împreună un băiețel și se pregătesc să devină din nou părinți.

Radu Vâlcan, în vârstă de 41 de ani, a fost invitat în emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena 1 și a vorbit deschis despre familia frumoasă pe care o are și a dezvăluit rețeta mariajului liniștit și fericit pe care-l are alături de soția sa, Adela Popescu, 31 de ani: „În relație e vorba despre echilibru. Noi când ne-am cunoscut, știam că vom ajunge aici, iar anii ne-au dat dreptate, pentru că noi suntem amândoi extrem de compatibili. E vorba de echilibru, de felul de a vedea viața, de a valorifica lucrurile bune care ți se întâmplă, rebuie să iei tot ceea ce e mai bun, să construiești o relație frumoasă și o familie frumoasă, căci într-acolo ne îndreptăm cu toții. Fără familie nu prea poți să funcționezi cum trebuie, la parametri maximi.

Radu Valcan si Adela Popescu

Trebuie să formezi o echipă. E vorba despre liniște. La începutul oricărei relații nu vezi că lucrul acela stă unde nu trebuie, după încep să apară și lucruri care te deranjează, dar sunt lucruri inerente și asta este. Nu poți să zici: așa sunt eu și obișnuiește-te. O relație se construiește, tu poți să fii un om mai bun cu ajutorul partenerului, acesta îți poate oferi ceva ce poți să înveți, cum și tu la rândul tău îi poți oferi lucruri. Nu suntem perfecți, trebuie să învățăm. Mai există discuții contradictorii, normal, trecem cu maturitate peste ele. Trebuie să ai foarte mare grijă, să nu cazi în latura cealaltă, să nu mai vorbești, să fii orgolios. Trebuie să vorbești, să nu lași lucrurile nespuse, pentru că se tot adună.” – a transmis Radu Vâlcan în emisiunea Agenția VIP.

Adela Popescu si Radu Valcan

Cât despre Alexandru, băiețelul lor în vârstă de 2 ani, acesta a fost foarte încântat că va mai avea un frățior, iar Radu și Adela nu exclud posibilitatea celui de-al treilea copil care, speră ei, va fi fetiță: „Este un copil extrem de sociabil, seamănă foarte mult cu Adela și este foarte bine că este așa, e bine să vezi în jurul tău oameni sociabili, calzi, echilibrați. În spiritul acesta încercăm și noi să îl creștem.(…) Ne-am dorit încă un copil, iar Alexandru nu ne-a pus niciun fel de problemă și ne-a încurajat să-i mai facem un frățior. Ne-am gândit că vom face și o fetiță, deci amândoi vor avea o surioară.” – a mărturisit Radu Vâlcan, pentru sursa citată.

Citește și – Ce mare și frumoasă s-a făcut fata lui Virgil Ianțu. Cum arată Jasmina

Citește și – Elena Gheorghe umbla cu haine de schimb în ghiozdan. Care era motivul

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter