Prințul Harry și Meghan, furioși după decizia luată de regele Charles, de a-i „evacua” din Frogmore Cottage

De Oana Savin, pe

Prințul Harry (38 ani) și Meghan Markle (41 ani) sunt furioși, după ce regele Charles a decis să îi ofere Prințului Andrew casa pe care regretata regină Elisabeta le-a dat-o după nuntă.

Totuși, ducii de Sussex au ales să își petreacă seara în oraș, după vestea „evacuării” lor din Frogmore Cottage.

Prințul Harry și Meghan Markle, furioși din cauza deciziei regelui Charles

Un prieten de-al ducilor a dezvăluit că aceștia au fost furioși și văd decizia regelui Charles în ceea ce privește Forgmore Cottage ca pe o „pedeapsă crudă”.

Potrivit Daily Mail, Harry și Meghan au primit o notificare de evacuare din partea Palatului Buckingham, după 24 de ore de la lansarea cărții „Rezervă” a prințului Harry, în care ducele a adus câteva acuzații membrilor Familiei Regale.

Inițial, suveranul le-a dat fiului său și soției acestuia câteva săptămâni pentru a-și strânge lucrurile din casa de pe domeniul castelului Windsor. Însă, un prieten de-al cuplului susține că acest termen s-a mărit, până după încoronarea lui Charles, în luna mai.

„Este ca și cum familia vrea să îi scoată din peisaj definitiv. Harry și Meghan au timp până la începutul verii să evacueze casa. Inițial li s-au dat câteva săptămâni, dar acum au timp până după ceremonia de încoronare”, a afirmat prietenul ducilor de Sussex.

Se pare că monarhul britanic a hotărât să ofere cheile Frogmore Cottage fratelui său, Prințul Andrew, care nu își dorește să își părăsească casa, Windsor Royal Lodge, o locuință mult mai mare decât cea de la Frogmore.

Acum, Prințul Harry și Meghan Markle au început să plănuiască cum să își mute lucrurile în California, inclusiv o bancă în stil otoman și un șezlong, din casa în care au locuit până la Megxit.

Citește și: Prințul Harry vrea ca „Spare” să mai aibă un capitol: „Sunt unele lucruri care s-au întâmplat între mine și fratele meu”

Citește și: Courteney Cox, după ce Prințul Harry a recunoscut că o plăcea: „A stat la mine câteva zile!”

Citește și: Charles l-a dat afară pe Harry din casa dăruită de suverană. Răzbunarea Regelui e abia la început

Citește și: Prințul Harry, totul despre prima întâlnire cu Meghan Markle: „Îți tăia respirația”

Harry și Meghan, cu zâmbetul pe buze la un club privat

Între timp, Prințul Harry și soția acestuia au decis să își petreacă seara în oraș, la un club privat din Los Angeles, unde un abonament pe an costă 4.200 de dolari.

Pentru acest preț, membrilor li se oferă cea mai mare intimitate. La sosire, oaspeții sunt obligați să acopere obiectivul camerei telefonului cu un autocolant, li se interzice să vorbească sau să posteze pe rețelele de socializare despre această locație. Totodată, fotografia și înregistrările video sunt interzise în cadrul clubului.

Marți seară, ducii de Sussex au ajuns la San Vicente Bungalows și păreau foarte fericiți.

Meghan a radiat în timp ce ieșea din SUV-ul cu șofer al cuplului, arătând șic într-o haină bej marca Carolina Herrera în valoare de 1.610 dolari, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi cu toc negri semnați Christian Dior, care costă 625 de dolari. De asemenea, ducesa de Sussex a ales să poarte un mic clutch din pielea neagră, tot de la Dior.

Soția Prințului Harry zâmbea fericită în timp ce era escorată de o gardă de corp, care îi ținea și o umbrelă.

La intrare, celor doi li s-au alăturat câțiva prieteni.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter