Prin ce chin a trecut Raluca Pastramă după divorțul de Pepe: „Erau zile când nu mâncam deloc”

De Unica.ro, pe
Raluca Pastramă și Pepe au divorțat la începutul februarie, după aproape nouă ani de căsnicie. La câteva luni de la despărțire, Raluca Pastramă a vorbit deschis despre perioada dificilă prin care a trecut.

Pepe (41 de ani) și Raluca Pastramă (28 de ani), au anunțat că s-au despărțit în noiembrie 2021, iar câteva luni mai târziu, în februarie 2021, au divorțat la notar. Cei doi se căsătoriseră civil în aprilie 2012, iar în iulie 2014 s-au cununat religios. Artistul și fosta sa soție au împreunp două fete, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani).

Raluca Pastramă a povestit prin ce perioadă grea a trecut după divorțul de Pepe, într-un interviu pentru Antena Stars. Aceasta a mărturisit că din pricina suferinței nu a putut mânca zile întregi, iar asta a afectat-o destul de mult.

„Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri pozitive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a spus Raluca Pascu, potrivit spynews.

Citește și: Ce studii are Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe?

Ce spunea Raluca Pastramă înainte de separarea de Pepe?

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat: „Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii”

Raluca Pastramă și Pepe, din nou împreună după divorț. Ce eveniment special i-a reunit

Ce a ajutat-o pe Raluca Pastramă să treacă peste divorțul de Pepe

Frumoasa brunetă a recunoscut faptul că nici acum nu a trecut în totalitate peste despărțire: „Mi-e mai greu în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească.”

Raluca Pastramă a dezvăluit că rugăciunile au ajutat-o foarte mult să se reechilibreze emoțional: „De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Am reușit să mă regăsesc. Eram extrem de căzută. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Dar ceea ce contează cu adevărat este să găsești puterea să mergi mai departe.”

Întrebată dacă Pepe regretă faptul că mariajul lor s-a terminat, Raluca a răspuns că cel mai probabil regretă toată situația: „Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie”, a mai spus Raluca Pastramă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter