Care a fost primul loc de muncă al Lidiei Buble. „Am fost o fire independentă de mică”

De Unica.ro, pe

Lidia Buble (29 de ani) a devenit cântăreață pur întâmplător, după ce a însoțit o prietenă la studio-ul artistului Adi Sînă (45 de ani). Atunci în căutarea unei voci feminine pentru piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel”, solistul i-a propus Lidiei să înregistreze cele două melodii.

Care a fost primul loc de muncă al Lidie Buble. „Am fost o fire independentă de mică”

„La Deva am început cu tata în cimitir, la gropi. Am fost o fire independentă de mică, nu puteam să le cer alor mei, cu 11 copii, bani. Am zis că încep să muncesc, să fac bănuții mei. Făceam 100 de lei pe zi. Apoi am fost femeie de serviciu la tipografie, toată vara. Am fost iar femeie de serviciu într-o cafenea la mall în Deva. După am lucrat la un solar. În București, primul job a fost de bonă. Apoi am fost ajutor de manager de vânzări auto. Apoi m-am împrietenit cu o fată care își dorea să ajungă cântăreață”, a povestit Lidia Buble în emisiunea online „Duet cu Alexandra”.

„Noi acasă am crescut fără televizor, nu știam artiști din România, știam muzica noastră de la biserică. În București iar n-am avut timp de televizor, trebuia să muncesc să mă întrețin. Nu știam cine e Adi Sînă. Am mers, nu știu cât de impresionat a fost de prietena mea, dar m-a întrebat așa în derâdere dacă știu să cânt la fel de bine ca prietena mea. «Dragă, știu să cânt poate mai bine decât tine.» I-am fredonat ceva și a zis că Dumnezeu m-a trimis, pentru că el avea o piesă pentru care căuta voce de foarte mult timp. Adi a insistat foarte mult. De tata (n.red.: pastorul Viorel Buble) îmi era frică”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Lidia Buble, primele declarații despre despărțirea de actorul Harlys Becerra

Cât costă mașina pe care o conduce Lidia Buble? A primit-o cadou de la fostul iubit, Răzvan Simion

Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”. Ce a pățit artista

Lidia provine dintr-o familie numeroasă. Solista are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

„Știam că părinții mei au făcut și vor face tot ce le-a stat în putință să ne ofere cât de mult pot ei. Niciodată n-am simțit că pe unul îl iubește mai mult. Mama a fost cea înțeleaptă aici. Înțelegeam situația. Trebuie să recunosc că toată viața mi-am așteptat rândul la tot ce însemna vestimentar. Părinții mei îi cumpărau surorii mele mai mari, după, când îi rămâneau mici, rămâneau la Estera, de la Estera la mine, de la mine la Diana și apoi la Loredana. Acum e bine. Acum îmi iau pentru toți anii aceia. Și acum împărțim la fel de mult lucrurile. Îmi place să le răsfăț, să mergem în vacanțe împreună”, a mai spus artista.

Cântăreața a terminat Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”, apoi s-a înscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, pe care a și absolvit-o după trei ani. „Am făcut atletism și gimnastică aerobică, dar mai mult atletism. Niciodată nu m-am gândit: «Eu când o să fiu mare, îmi doresc să fiu cântăreață». Eram convinsă că ori voi fi o antrenoare de sport, ori îmi doream să fiu hairstylist, îmi plăcea foarte tare. Cântam în biserică și la școală, doar atât”, povestea Lidia Buble în 2018.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter