Primele imagini de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 26 august 2022, 10:34

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) s-au căsătorit civil azi, 15 septembrie 2021, la Constanța. Cununia civilă este urmată de o petrecere în clubul Fratelli, al cărui acționar este, printre alții, și nașul cuplului, Dani Caramihai.

Primele imagini de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Părinții sportivei au fost primii surprinși ajungând la locația evenimentului. „Am emoții ca fiecare mamă când vine această zi pentru copilul ei. Ce să vă zic, m-am rugat să fie o zi cu soare și liniștită”, a declarat mama Simonei, Tania Halep. Locația evenimentului este decorată cu trandafiri și crini albi.

Cuplul are aproximativ 300 de invitați, printre care se numără jurnalistul Andi Moisescu, precum și fostul jucător de tenis Ilie Năstase, alături de soția lui, Ioana, care se aniversează chiar azi.

Invitații nu pot intra fără dovada vaccinării anti-COVID-19 sau fără a se testa în cortul amenajat în fața clubului cu acest scop. La eveniment vor cânta Dan Bittman, Loredana Groza și formația Pindu. Meniul este bazat pe fructe de mare, pește și din el nu vor lipsi plăcintele machidonești, informează Antena Stars.

Citește și:

Simona Halep, performanță istorică la Roma. Ce recorduri a doborât

Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine”

Unde s-au mutat Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, în iunie 2021

„I-am cunoscut (n.red. – pe nași), cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om extraordinar. Vor fi alături de noi, evident. Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul”, a declarat Stere Halep, tatăl sportivei, cu o zi în urmă, pentru Fanatik.

„Da, am emoții uriașe”, a mai declarat tatăl Simonei pentru aceeași sursă. „Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…”, a mai spus. „Nu va fi o nuntă, propriu-zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, a completat.

În dimineața cununiei civile, Simona a publicat pe Instagram unul dintre citatele scriitorului Mark Twain: „Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta”. În dreptul imaginii, jucătoarea de tenis a mai scris: „O zi frumoasă, tuturor 🥰❤️”.

Despre logodna cu Toni Iuruc, Simona spunea în iunie 2021: „E foarte frumos (n.red. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, dar nu a fost deloc așa”.

„Impactul a fost mare. Am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur că am făcut pasul deja. Este un moment foarte, foarte frumos din viața mea”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram; Facebook; Captură Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter